Mantar kremini uyguladınız mı evet ise kaç gün ve nasıl uyguladınız. Mantar ile birlikte apse oluşmuş izlenimi verdi. Mantar kremini uyguladıysanız sonuç alınmadı ise kanatlı uzman görmesi lazım.
Mantar kremini uyguladım Apsesi bayadan beri var ama bir sorun yaratmadı veterinere götürdüm bir sıkıntı olmaz demişti mantar kremini neredeyse 6 gündür uyguladım
Apsenin içinin temizlenmesi lazım. Temizlenmezse o apse şişer, yayılır bu sefer daha ciddi sorun yaratır. Mantar kremini günde bir kere mi uyguladınız evet ise yetersiz gelmiş. Ama siz yine başka bir kanatlı uzmana götürün. Çünkü pek iyi görünmüyor cere.
Abla yarın biz tatile gidiyoz camı açtık o odanın komşumuz suyunu flan vericek 2 gün birşey olmaz herhalde eve gelince temizleyeyim o apse içinde bir krem önerirsiniz onu da alabilirim
Abla yarın biz tatile gidiyoz camı açtık o odanın komşumuz suyunu flan vericek 2 gün birşey olmaz herhalde eve gelince temizleyeyim o apse içinde bir krem önerirsiniz onu da alabilirim
Dm den bilgi verdim
Apseyi mantar kremi yok etmez, Rif ampul kullan lütfen, günde 2-3 defa Apseyi kurutsun
Nöbetçi eczaneden ücretli hemen alabilirsiniz