• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! kuşumun böyle yapması normal mi?

smsk4irem

Yeni Üye
ay Demet abla solunumuyla ilgili bir problemi var sandım korkutuyor beni bu yavru vallahi teşekkür ederim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
ay Demet abla solunumuyla ilgili bir problemi var sandım korkutuyor beni bu yavru vallahi teşekkür ederim
Oyyy korkma, benim kızlarım kocaman kafeste birbirine yapışıp konuşarak uyuyorlar🥰 aynı bu şekilde ve sesler çıkarıyorlar,gaga gıcırdatma yapıyorlar, tabi odadan çıkınca kıyamet kopuyor geri dönüyorum ve hemen uyku🤗🤲🥰

smsk4irem

Yeni Üye
ay evet ablacığım ben varken uyuyor odadan çıkıyorum başlıyor ötmeye bir de uykuya dalacağı zaman sevgi sözcükleri söylüyorum iyice kapanıyor gözleri rahatlar gibi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
ay evet ablacığım ben varken uyuyor odadan çıkıyorum başlıyor ötmeye bir de uykuya dalacağı zaman sevgi sözcükleri söylüyorum iyice kapanıyor gözleri rahatlar gibi
Kulağına bol bol aşkım kuçukuçu hişttt, cık cık cık cici kuş, minik kelimeler söyle ablacığım, tekrar eder🤗

smsk4irem

Yeni Üye
tamam Demet abla zaten adı aşkım olacak herhalde sürekli öyle sesleniyorum hayvan adını öyle belleyecek 😅

Üst Alt