• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun boğazı delindi

Sagi

Paylaşımcı
Sivri olmayan çengel var ya tüneklerde oluyor onla oyuncak asıyoruz sallanıyorlar. Ben uzanıyordum bir baktım çığlık çığlığa. Ne olduğunu da anlamadım sonra çengelin boğazını delip ağzından çıktıgını görünce korktum. Hemen yardımcı olmaya çıkarmaya çalıştım ama çıkaramadım. Çünkü öyle bir şekilde girmişti ki nasıl becerdi yani. Ve durmuyordu sonra annem ve ablamın yardımıyla çıkardık. Kan olmuştu canı çok acıdı. Sonra napacağımı bilemedim . Araba yok saat geç nereyi arasak kapalı ya da muhabbet kuşu bakmıyor. Sonra sonunda buldum. Hemen gittik. Röntgen çekti . Muayene etti ve ilaç verdi. İçi dışına çıkmış dedi ama Allahtan soluk borusunu delmemiş dedi . Ölümcül bir durum yok ama sıkıntı dedi. İki gün boyunca yemek yemesin dedi. Şu içebilir dedi. Dısarı çıkarmayın dedi. Bir de ciğerleri kötü dedi sanki sigara içmis gibi ama bizim evde sigara içen de yok ara sıra ben parfüm sıkıyorum o kadar. Bundan sonra onu da yapmiyicam. Antibiyotik,vitamin verdi.Şimdi de evdeyiz üzerini örttüm uyuması için . Kendini silkeleyip silkeleyip duruyor. ( Fotoğraf çekip atamam maalesef onu hem zorlarım hem de zaten canı acıyor ve zor baya çekmek.) Ne diyorsunuz ne yapabilirim şimdilik onun için eklemek istediğiniz bir şey var mı? Gerçekten çok korktum ağladım