• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşumun bacagı kırıldı ne yapmalıyım

mustafaa

Yeni Üye
Kusumun bacağı kırıldı 3 gün önce bugün 02 22 2025 yardım edin lütfen ne yapacağımı bilmiyorum veteriner çok pahalı röntgen için 2500 tl isdedi ayağına maya dondurma çubuğu sargı ve yara bandıyla kapattım ama ağzıyla açıyor acık acık söyleyeyim veterinere param yetmiyor istnabul ümraniyedeyim yardım edecek kimse vaye tanıdığınız birisi varsa söyleyin gidiyim lütfen Allah rızası icin 🙏

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Tünekte bir video ekler misiniz kırıldığından emin misiniz tutmuyor mu hiç

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Suyu kafesi çok pis. Dün temizlediğinizi söylediniz ama hala aynı. Kırıksa kanatlı uzmanı görmeli. Siz yaparsanız yanlış kaynar sakat kalır diğer konunuzda belirttim. Üzgünüm sizide anlıyorum ama şuan paradan daha önemlisi onun canı. Lütfen kanatlı uzmanına götürün.

Kafes tabanına temiz bir peçete serin, yem kabını ve suyunu kafes tabanına indirin. Tüneği çıkarın. Bir süre yerde kalması onun için daha iyi.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Bunuda az önce çektim abi
İmkanın varsa kanatlı uzmanına götür eğer yoksa O ateli çıkar kardeşim ve semiha hanımın dediği gibi hijyenik tut ayağını net göreceğim tünekte bir video ekler misin onu tüneğe koy o şekilde çek durumunu göreyim.

mustafaa

Yeni Üye
İmkanın varsa kanatlı uzmanına götür eğer yoksa O ateli çıkar kardeşim ve semiha hanımın dediği gibi hijyenik tut ayağını net göreceğim tünekte bir video ekler misin onu tüneğe koy o şekilde çek durumunu göreyim.
Bu olayın üstün 3 gün oldu şuan böyle

mustafaa

Yeni Üye
Kafesi ve suyunu temizlemek için cıkarttım daha hızlı iyileşmesi için ne yapabilirim

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
D vitamini takviyesi verin, voltaren sürün ağrıyan yere gece yatmadan 🙏

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tamamdır dedikleriniz hepsini uygulayacağım peki bunları uyguladıkları kac gün sonra iyileşir
Nereyi, nasıl kırdığına bağlı, kırık mı ona da bakmak lazım o bandajı açın tamamen öyle bir videosunu görelim

Üst Alt