• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

KUŞUMUN AYAĞININ SORUNU NE?

umlwbq

Yeni Üye
Merhaba ayak pullarında sıkıntı var biraz, deriden ayrılma olmuş mantar ilacı olarak trosyd krem daha iyi olur, tavsiye ederim, ayrıca ayağı ağrıdığı için basmaz, önceliğiniz gün içinde trosyd krem uyurken de voltaren veya dolgit krem alıp sürebilirsiniz
Ağrıyı alır ve kas gevşeticidir
Teşekkür ederim ayağını kullanmıyor tünekte dururken kafes demirlerinden destek alıyor

umlwbq

Yeni Üye
Ağrısından dolayı 😔voltaren veya dolgit krem çok iyi gelir, bu arada d vitamini takviyesi yapın
Merhaba kuşumun bacağından sorunu olduğunu düşünüyorum hâlâ ayağını kullanmıyor veterinere götüremedim krem sürüyorum fayda etmiyor kırık olabilir mi

mortsvivants

Eski Forumcu
Merhaba kuşumun bacağından sorunu olduğunu düşünüyorum hâlâ ayağını kullanmıyor veterinere götüremedim krem sürüyorum fayda etmiyor kırık olabilir mi
Streamble.com üzerinden videosunu görebilir miyiz? Tüneği kavrayabiliyor mu? Götürmeniz gerekebilir.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Basabiliyor sanırım üzerine eğer kavrayamıyor ise kanatlı uzmanına götürüp röntgen çektirin

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Basıyor gibi görünüyor ama ağırlık vermiyor
İncinme geç düzelir, voltaren veya dolgit krem sürmeye devam edin yaklaşık 1 ay sürer, kırık yok mâşâallâh, olsa ayağını hiç kullanamaz, çatlak olabilir, krem sürün akşamları uyumadan d vitamini takviyesi yapın lütfen
Kanatlıoil d3 kemik yapısını destekler
Yoksa eczaneden dvit alıp 1 damla 3 günde bir ağzına damlatın

umlwbq

Yeni Üye
İncinme geç düzelir, voltaren veya dolgit krem sürmeye devam edin yaklaşık 1 ay sürer, kırık yok mâşâallâh, olsa ayağını hiç kullanamaz, çatlak olabilir, krem sürün akşamları uyumadan d vitamini takviyesi yapın lütfen
Kanatlıoil d3 kemik yapısını destekler
Yoksa eczaneden dvit alıp 1 damla 3 günde bir ağzına damlatın
Sarmak gerekir mi

Üst Alt