• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun ayağında yara var (sanırım)

salihkrblt1602

Yeni Üye
Merhabalar, kuşumun ayağında yara var yani öyle zannediyorum. Yara mı, mantar mı başka bir şey mi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar, kuşumun ayağında yara var yani öyle zannediyorum. Yara mı, mantar mı başka bir şey mi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Nasır olmuş. Eczaneden kara merhem(ihtiyol) alın, gece yatmadan günde bir kez azıcık sürün beş gün boyunca iyileşir inşallah 🌸 Tünekler plastik ise mutlaka tahta tünek kullanın bir de hangi takviyeleri kullanıyorsunuz ☺

salihkrblt1602

Yeni Üye
Nasır olmuş. Eczaneden kara merhem(ihtiyol) alın, gece yatmadan günde bir kez azıcık sürün beş gün boyunca iyileşir inşallah 🌸 Tünekler plastik ise mutlaka tahta tünek kullanın bir de hangi takviyeleri kullanıyorsunuz ☺
Teşekkür ederim efendim.

Tüneklerin hepsini tahta tercih ettik, fakat sürekli üzerinde durduğu tahta bir salıncağı var. Üzerinde küçük plastikler var, o zarar veriyor olabilir mi? Onu ve takviyeleri aşağıya bıraktım.

Ekli dosyalar

mortsvivants

Eski Forumcu
Teşekkür ederim efendim.

Tüneklerin hepsini tahta tercih ettik, fakat sürekli üzerinde durduğu tahta bir salıncağı var. Üzerinde küçük plastikler var, o zarar veriyor olabilir mi? Onu ve takviyeleri aşağıya bıraktım.
Bu ürünlerin etki oranı düşük, aşağıya bıraktığım takviyeler profesyonel ürünlerdir kullanmanızı tavsiye ederiz. O salıncak kumlu tünek türevi bir şey mi? Emin olamadım fakat tahriş edici bir yapısı var ise kullanmanızı önermem.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim efendim.

Kumlu tünek ayağa zarar verir, siz düz tahta tercih edin bu vitaminler faydasız
Bunları düzenli kullanın 🌸☺

salihkrblt1602

Yeni Üye
Kumlu tünek ayağa zarar verir, siz düz tahta tercih edin bu vitaminler faydasız
Bunları düzenli kullanın 🌸☺
Çok teşekkür ederim efendim 🌹

salihkrblt1602

Yeni Üye
Rica ederim, geçmiş olsun mutlaka kremi kullanın nasır ilerlerse bumblefoota çevirir 🙏
Hocam veterinere gittim, veteriner fotoğrafta gördüğünüz ilacı verdi. Tentürdiyotla nasırın üzeri temizlendikten sonra ilacı uygulayın dedi. İhtiyol olur mu dediğimde nasırın biraz derin olduğunu, bunun daha iyi olacağını söyledi. İlk defa böyle bir şey yaşadığım için sizlere tekrar danışayım istedim. 20250404_154156.jpg

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Hocam veterinere gittim, veteriner fotoğrafta gördüğünüz ilacı verdi. Tentürdiyotla nasırın üzeri temizlendikten sonra ilacı uygulayın dedi. İhtiyol olur mu dediğimde nasırın biraz derin olduğunu, bunun daha iyi olacağını söyledi. İlk defa böyle bir şey yaşadığım için sizlere tekrar danışayım istedim. Ekli dosyayı görüntüle 83097
Penisilin vermiş, antibiyotik yani isterseniz kullanın 🙏 Kanatlı uzmanı miydi veteriner