• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun ayağında sorun var

gamzebulut

Yeni Üye
Yeni aldığım yavru muhabbet kuşunun ayağı bu şekilde oldu ne yapmalıyım ilk defa kuş bakıyorum fazla bilgim yok. Yardım eder misiniz

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Streamable üzerinden tünekte videosunu ekleyerek linkini burada paylaşın lütfen.

gamzebulut

Yeni Üye
Tüneğinde durmuyor ama ayağında Şişlikte var kırılmış olabilir mi

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Yeni aldığım yavru muhabbet kuşunun ayağı bu şekilde oldu ne yapmalıyım ilk defa kuş bakıyorum fazla bilgim yok. Yardım eder misiniz
Bu şekilde oldu derken hiç detay vermemişsiniz. Ne oldu tüle mı takıldı ayağı bir yere mi sıkıştı yada ters bir hareket mi yaptı detay verin ki bizde size yardımcı olalım. Ne zaman oldu peki. Morarma kızarıklık vs var mı. Görünür şekilde videosunu ekleyin bakalım.

gamzebulut

Yeni Üye
Watch unnamed | Streamable
Kızardı ve dirsek kısmından şişti ne yaptı bilmiyoruz. Yeni aldık ilk kafesi küçüktü orada ters birşey yaptığını düşünüyoruz 2 gündür yürüyen zorlanıyordu tünelinde durmuyordu bugün tünelinde durmaya başlamış ama bugün bu şekilde şiştiğini gördüm. Birde bugün yemek yememiş fazla

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kırık olsa oraya tutunamaz diye düşünüyorum ama eminde değilim. Kanatlı uzmanına götürmeniz uyun olur.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Elinizde Arnica jel varsa sürün ödeme iyi gelir fazlasıyla ödem oluşmuş. Yada dolgit krem. Ama bu ödemin neyden kaynaklandığını bulmak lazım. Oda röntgen ile anlaşılır. Kanatlı uzman görse iyi olur. Ağrısı olduğu için yem yememiştir. İncinme varsa yavaş yavaş düzelir. Belli ki bilek kısmında sorun var. Elinizde d vitamini varsa destekleyin.

Üst Alt