• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun ayağında sorun mu var?

Limon'un ebeveyni

Aktif Üye
Kuşumun yürümesinde koşmasında hatta zıplamadın bi sorun yok ama az önce baktığımda tuhaf göründüğünü farkettim bi sorunu mu var?

ebrares

Müdavim
Plastik tünek kullanmayın lütfen zararlı ayakta da ben bi sorun göremedim ama bilmiyorum bilen birileri cevaplar.

Bahar Y.

Müdavim
Sabahtan beri aynı görünüyor biraz da morarmış gibi evde yapabileceğimiz bişey var mı sanırım kırılmış
Evde yapılabilecek pek bişey yok, kırılıp tekrar kaynadıysa hayatına öyle devam edecek maalesef ama çok sorun olacağını düşünmüyorum

Limon'un ebeveyni

Aktif Üye
Evde yapılabilecek pek bişey yok, kırılıp tekrar kaynadıysa hayatına öyle devam edecek maalesef ama çok sorun olacağını düşünmüyorum
Morluk yamulmanın yeni olduğunu göstermez mi biraz da şişlik var sanki teramycin kullansam faydası olur mu bir de iki parmağı birbirine bantlasam bi yararı olur mu sizce

Bahar Y.

Müdavim
Kuş çok yeni olduğu için ürkütmekten korkuyorum ama üstüne basabiliyor tellerden yürümesinde de bi sorunu yok gibi duruyor
Sağlık bu mecburen bakmanız gerekiyor, bende kuşları elimden geldiğinde avuçlamamaya çalışıyorum ama bazen mecburi durumlar oluyor

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Kuş çok yeni olduğu için ürkütmekten korkuyorum ama üstüne basabiliyor tellerden yürümesinde de bi sorunu yok gibi duruyor
Tellerde yürürken o parmağını kullanıp kullanmadığını kontrol etmeniz lazım. eğer o parmak/tırnak telleri kavrıyorsa korkulacak bir şey yoktur.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Teramiycn deri melhemi hafifçe masaj yaparak sürün düzelir bir hafta yapın 👍

Üst Alt