• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşumun ayağında beyaz torbalar var

rabiassffsgs

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
ayaginda sıkınti var
Hastalık Belirti Tarihi
31 Tem 2024
9 yaşında muhabbet kuşumun ayağında görseldeki gibi beyaz torbalar cikti nbunun ne olduguna dair pek bir bilgi bulamadim diger ayaginada basamiyor buyuk ihtimalle felc oldu ne olabilir tahminen

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Muhtemelen gut hastalığı olabilir yaşı da var çünkü

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba evet yavrunuzun yaşı var. Yaş ilerledikçe bağışıklık sistemi düşük olup vücut hastalıklara daha açık oluyor. Bu zamana kadar beslenme düzeni nasıldı. Fazla protein yüklemesi oldu mu yumurta gibi misal. Diğer ayağının felç olması da yaşla birlikte bazen vitamin eksikliği özellikle d vitamini yada kalıtsal sebepler. Eczaneden kara merhem alıp o şişlik olan yerlere sürün. Arada rif ampul ile pansuman yapın. Fayda sağlamazsa kanatlı uzmana götürün. Çünkü bir değil birden fazla problem var görünüyor yavrunuzda.

asuna1821

Paylaşımcı
9 yaşında muhabbet kuşumun ayağında görseldeki gibi beyaz torbalar cikti nbunun ne olduguna dair pek bir bilgi bulamadim diger ayaginada basamiyor buyuk ihtimalle felc oldu ne olabilir tahminen
büyük ihtimalle gut hastalığı. benim kuşumda 9 yaşında gut hastası oldu ve ne yapıldıysa kurtaramadık maalesef. çok geçmiş olsun, geç olmadan veterinere götürün🙏🏻😔

Üst Alt