Arkadaşlar hani sakınan göze çöp batar ya... aynen öyle. Asla tül kullanmayan biriyim bunun yüzünden ama yine de geldi başıma. Dişi kuşum yuvalığın tabanını kemiriyor ve gagasına zarar veriyor diye dün gece bir bez parçası koydum eski atletten. Dört yanını da dikmiştim ip kaçmasın diye. Ama kuşum onu kemirmiş ve söktüğü ipler ayağına dolanmış. Sabah uyandığımda ilk iş kuşuma bakınca ayağının morardığını gördüm ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Evde normal insanların dikişini almaya yarayan keski vardı. Büyüteç ile bakarak kestim ki zaten tül ipi olmadığı için net biçimde görünüyordu. Muhtemelen sabaha karşı olmuş çünkü birkaç saatlik gibi duruyordu. Tatlı badem yağı ile masaj yaparak ovaladım. Ayağına buz koymam gerekir mi? Ne sürmeliyim? Tüneği kavrayabiliyor bu arada, yürüyüşünde de sıkıntı yok. Ayağını içine çekme durumu da yok fotolarını koyarım ama doğal olarak ayağı şişmiş. Önerilerinizi bekliyorum. (Yeşil kuşumun tuttuğu değil diğer ayağı şiş, yani görsellerde sağda kalan)
Ekli dosyalar
-
202.2 KB Görüntüleme: 23
-
84.6 KB Görüntüleme: 24
-
129.2 KB Görüntüleme: 25
-
65.1 KB Görüntüleme: 25