• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşumun ayağına bir şey oldu

İnciimci

Yeni Üye
Bir iki gün önce kuşumun ayağını arada kaldırıp ona basmak istemediğini gördüm.Ne olduğunu bilmiyorum ayağını kullanabiliyor iki ayak üzerinde duruyor ama dengesini bir ayağına tam vermiyor acıdigi için muhtemelen diğer ayağına yükleniyor.Bazen ayağını kaldırıyor ama uyku öncesi dinlendirme değil gün içinde enerjikken de arada ayağını kaldırıyor.Arada üstüne basıyor bir yerlere tırmanıyor iki ayağıyla da ama birine çok yüklenmiyor sanırım açıyor ama ne zaman oldu ne oldu bilmiyorum.Morariklik , çizik, kanama vb. görüntüde bir şey yok.Sizce incinme mi kırılma mi yoksa farklı bir şey mi?IMG-20260205-WA0007.jpg

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bir iki gün önce kuşumun ayağını arada kaldırıp ona basmak istemediğini gördüm.Ne olduğunu bilmiyorum ayağını kullanabiliyor iki ayak üzerinde duruyor ama dengesini bir ayağına tam vermiyor acıdigi için muhtemelen diğer ayağına yükleniyor.Bazen ayağını kaldırıyor ama uyku öncesi dinlendirme değil gün içinde enerjikken de arada ayağını kaldırıyor.Arada üstüne basıyor bir yerlere tırmanıyor iki ayağıyla da ama birine çok yüklenmiyor sanırım açıyor ama ne zaman oldu ne oldu bilmiyorum.Morariklik , çizik, kanama vb. görüntüde bir şey yok.Sizce incinme mi kırılma mi yoksa farklı bir şey mi?Ekli dosyayı görüntüle 101606
Merhaba geçmiş olsun
Eczaneden voltaren veya dolgit krem alıp sürebilirsiniz,
uyumadan önce sürün ve masaj yapın, (bastırmadan)
Kas gevşetici ve ağrı kesici özelliği vardır
4/5 gün sürün

Üst Alt