• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun ayağı şiş

lameloballn

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba bu kızım da tam tamına 4 yavrusu ver eşli anne. Kendisi ağzını çok hızlı açıp kapatıyor bazen elime alınca genelde o yüzden solunumunda inşaallah sıkıntı yoktur ama kendisi hala kızgınlıkta ve ben onu dinlensin diye yuvalığı aldım sürwkli çiftleşmek istiyor 😅 ama bugün bir şey fark ettim çok endişeliyim kuşumun ayağı şiş bayağı ve önceden söylim tahta tünek kullanıyorum kafasının kısmı da kel acaba yaşlandı mı IMG_1540.jpegıIMG_1541.jpegIMG_1542.jpegyardımcı olursanız sevinirim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Elde hiçbir şey anlayamayız lütfen tünekte bir video ekler misiniz 👍 videoda dışkıları da görelim

lameloballn

Yeni Üye
Yumurta var gibi görünüyor takip ediniz şuan için sıkışma gibi değil ama hareketsizlik, iştahsızlık, kabarma gibi bir durumda acil fiziksel müdahale edecek birini bulmanız gerekiyor
aa gerçekten mi ama biraz poposunu elledim de sanki bişi yok gibi . Ayaktaki problem de ondan mı kaynaklı?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
aa gerçekten mi ama biraz poposunu elledim de sanki bişi yok gibi . Ayaktaki problem de ondan mı kaynaklı?
Ağrıdan dolayı baskı oluyorsa ayak kaldırma normaldır. Eğer yumurta değilse lipomdur o da ağrı yapar bunu ancak fiziksel kontrol ile anlarız yada net olarak röntgende çıkar 👍

lameloballn

Yeni Üye
Ağrıdan dolayı baskı oluyorsa ayak kaldırma normaldır. Eğer yumurta değilse lipomdur o da ağrı yapar bunu ancak fiziksel kontrol ile anlarız yada net olarak röntgende çıkar 👍
çşftleştiğini görmüştüm büyğk ihtimal yumurta galiba. dinlenmesini istemiştim