• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun ayağı morarmış

emirhan000

Yeni Üye
Merhaba kuşum topallıyordu biz incinmiş diye teşhis koyduk. Ayağına dokunduğumuz bağırma, kesik falan yoktu. Sadece morluk var şimdi gördüm onuda ama ayağının maşallahı var çok güzel kullanabiliyor kuvveti falan yerinde kafaesin içinde ordan oraya atlayıp duruyor. Sadece topallıyor ve morluk var. Ayağına Ne iyi gelir tavsiyeniz nedir? Video yükleyemedim. Fotoğrafta da morluk belli olmuyor. Topalladığı ve moraran ayağı sağ ayak. Yardım edin lütfen. Morarma Ayağının üst yüzeyinde var
@Şehmus BAKIR @Ronay Ayk. @Cicikuşşş @Ufuk Yalçın

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhaba kuşum topallıyordu biz incinmiş diye teşhis koyduk. Ayağına dokunduğumuz bağırma, kesik falan yoktu. Sadece morluk var şimdi gördüm onuda ama ayağının maşallahı var çok güzel kullanabiliyor kuvveti falan yerinde kafaesin içinde ordan oraya atlayıp duruyor. Sadece topallıyor ve morluk var. Ayağına Ne iyi gelir tavsiyeniz nedir? Video yükleyemedim. Fotoğrafta da morluk belli olmuyor. Topalladığı ve moraran ayağı sağ ayak. Yardım edin lütfen. Morarma Ayağının üst yüzeyinde var
@Şehmus BAKIR @Ronay Ayk. @Cicikuşşş @Ufuk Yalçın
Ayağına kas gevşetici ve ağrı keseici krem sürün iyileşmesi hizlanir

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
O kremler hangi marka hiç kullanmadım bilgim yok. Ne işe yarıyor tam olarak
Zorladığı için morarma olabilir kas gevşetici agri kesici hafif bı krem isterseniz eczane verir. Marka olarak çok marka olduğu için takilip kalmanizi istemem

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Teramiycn deri melhemi sürün geçer

Üst Alt