• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun ayağı kırık

erdemm

Yeni Üye
Az önce kuşla oynuyodum sonra kafesi koydum bı baktım ayağı geride tutuyor ayağına dokununca ayağı tepki vermiyo kirikmi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ayak boşta sallanıyorsa malesef kırıktır kuşu ayırın tünekleri çıkarın tabana hamster talaşı koyun yem ve sulugu aşağı alın daldari koyun ekstra takviye besleme gerekebilir yemezse veya az beslenirse gerekli ihtiyaçlarını temin ediniz calsiyum ve mineral ihtiyacını Ayrıca bağışıklık için vitamin ve probiyotik ihtiyacını verin kırığın yerine göre iyileşme süreci bir veya iki ay bulabilir güzel bakımla bu daha erkende iyileşir geçmiş olsun

erdemm

Yeni Üye
Ayak boşta sallanıyorsa malesef kırıktır kuşu ayırın tünekleri çıkarın tabana hamster talaşı koyun yem ve sulugu aşağı alın daldari koyun ekstra takviye besleme gerekebilir yemezse veya az beslenirse gerekli ihtiyaçlarını temin ediniz calsiyum ve mineral ihtiyacını Ayrıca bağışıklık için vitamin ve probiyotik ihtiyacını verin kırığın yerine göre iyileşme süreci bir veya iki ay bulabilir güzel bakımla bu daha erkende iyileşir geçmiş olsun
Aynen boşta sallanıyor veterinere götürmeme gerek varmi

Grpet

Müdavim
Üretici
kırıklar önemli vakalardır mutlaka veteriner görmeli ona göre sarılır yoksa yanlıs kaynama doku yada uzuv kaybına neden olur

Üst Alt