• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşumun ayağı kapıya sıkıştı

limonlusekeretto

Yeni Üye
Kuşumun ayağı kapıya sıkışmış, şuan da kanamıyor ama tırnağı yamulmuş. Ayağına kısmen basabiliyor ama genelde kendine çekip öyle tutuyor, şişkinlik morarıklık yok. Ama neşeli görünüyor yine de, konuşuyor vs. Her zamanki gibi hali. Yem de yiyor. Şuan veterinere gidemeyeceğim. Ne yapmalıyım?

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Kuşumun ayağı kapıya sıkışmış, şuan da kanamıyor ama tırnağı yamulmuş. Ayağına kısmen basabiliyor ama genelde kendine çekip öyle tutuyor, şişkinlik morarıklık yok. Ama neşeli görünüyor yine de, konuşuyor vs. Her zamanki gibi hali. Yem de yiyor. Şuan veterinere gidemeyeceğim. Ne yapmalıyım?
Kanatlı uzmana gidip röntgen çektirin lütfen acil kırılmıştır büyük ihtimal yine de fotoğraf da atın. Hazırlanıp gidin derim şimdiden.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba veteriner görse iyi olur morarma ilk etapta olmaz
Yinede önlem alın
Eczaneden voltaren veya dolgit krem alıp sürebilirsiniz uyumadan önce, yemesin dikkat edin ve masaj yapın 7 gün
BtAmin forte veya eczaneden dvit 3 alıp 3 gün ara ile ağzına 1 damla damlatabilirsiniz

Bulut_

Paylaşımcı
Merhaba veteriner görse iyi olur morarma ilk etapta olmaz
Yinede önlem alın
Eczaneden voltaren veya dolgit krem alıp sürebilirsiniz uyumadan önce, yemesin dikkat edin ve masaj yapın 7 gün
BtAmin forte veya eczaneden dvit 3 alıp 3 gün ara ile ağzına 1 damla damlatabilirsiniz
Volteren yerse yada ayağını yalarsa birsey olur mu
Bir de İzmir de veteriner öneriniz var mı
Ben iki gündür kantaron yağı sürüyorum ama daha ayağını içine çekiyor yürürken topallıyor

Ahmet Selim

Aktif Üye
Yardımsever üye
Ben iki gündür kantaron yağı sürüyorum ama daha ayağını içine çekiyor yürürken topallıyor
Dikkat edilmesi gerek yalamasın ne olur ne olmaz İzmir’in hangi bölgesindesiniz ilçe olarak

Bulut_

Paylaşımcı
Dikkat edilmesi gerek yalamasın ne olur ne olmaz İzmir’in hangi bölgesindesiniz ilçe olarak
Ben karabağlardayım bizimkinin de tırnağı sıkıştı çekince incindiğimi çıktı mı bilmiyorum ön parmağını kıvıramıyor onu farkettim düz duruyor arada kaşımaya çalışıyor onun için sürmesem daha iyi sanırm volteren

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ben karabağlardayım bizimkinin de tırnağı sıkıştı çekince incindiğimi çıktı mı bilmiyorum ön parmağını kıvıramıyor onu farkettim düz duruyor arada kaşımaya çalışıyor onun için sürmesem daha iyi sanırm volteren
Videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz 🙏

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Izmir İçin Gazivet Buca Rontgen İçin İyiler. Petyum Veteriner Kliniğide Analiz ve İlaç Konusunda İyidir Derya Hanım.

Bulut_

Paylaşımcı
Merhaba Geçmiş Olsun. Izmir İçin Gazivet Buca Rontgen İçin İyiler. Petyum Veteriner Kliniğide Analiz ve İlaç Konusunda İyidir Derya Hanım.
Teşekkür ederim Buca da röntgen çekip işlem yapmıyorlar mı yani incindiğini düşünüyorum sıkılınca yakaladım hemen çekmesine müsade etmedim çok kendini çıkartık hemen

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim Buca da röntgen çekip işlem yapmıyorlar mı yani incindiğini düşünüyorum sıkılınca yakaladım hemen çekmesine müsade etmedim çok kendini çıkartık hemen
Gidebilirsiniz sıkıntı Yok. Emrullah Bey de Iyi Bir Hekimdir.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
O bacağında sorun var Ezgi ablanın dediği yere götürün mutlaka 🌸

Bulut_

Paylaşımcı
hareket halinde böyle ama boşta durdu mu hep bu şekil tırnağın dip kısmı video görünüyor mu bilmiyorum.
IMG_7829.jpeg

Bulut_

Paylaşımcı
Bana yardımcı olurmusunuz vetenire gidemiyorum. Kusumn tırnağı sıkılmıştı orası resim de belli oluyor mu dün terramycın sürmeye başladım ama ben dokununca çok açıyor sanırım bir süre hızlı hızlı nefes alıp veriyor @Şehmus BAKIR
IMG_7832.jpegIMG_7835.jpeg

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Bana yardımcı olurmusunuz vetenire gidemiyorum. Kusumn tırnağı sıkılmıştı orası resim de belli oluyor mu dün terramycın sürmeye başladım ama ben dokununca çok açıyor sanırım bir süre hızlı hızlı nefes alıp veriyor @Şehmus BAKIR
Ekli dosyayı görüntüle 99802Ekli dosyayı görüntüle 99803
Bir hafta günde iki kez sabah ve akşam kremi hafif masaj yaparak sürelim.mineral, calsiyum ve vitaminleri düzenli olarak verelim sonrasında düzelme olmazsa o zaman röntgene götürebilirsiniz geçmiş olsun daha dikkatli olalım

Bulut_

Paylaşımcı
Bir hafta günde iki kez sabah ve akşam kremi hafif masaj yaparak sürelim.mineral, calsiyum ve vitaminleri düzenli olarak verelim sonrasında düzelme olmazsa o zaman röntgene götürebilirsiniz geçmiş olsun daha dikkatli olalım
Teşekkür ederim ben suan hiç birsey vermiyorum. Onlar neler bana gönderirmisniz devam ediyorsanız