• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun Ayağı İncinmiş

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yağmurun durumu hakkında bir güncelleme yapayım.

Şiş olan parmağının şişliği hala geçmedi, diğer ayağını da gün içinde ara ara kaldırmaya devam ediyor. Hal böyle olunca veteriner yolunu tuttum yine.
Veteriner şiş olan parmağın ödemden şiştiğini kendi kendine kuruyacağını söyledi. Diğer ayağı içinde bizim bile bir yerimiz kırıldığında yaralandığında uzun süre geçmiyor onunda ayağının tamamen iyileşene kadar böyle yapmasının normal olduğunu söyledi.

Ama kırık parmağa bir ay, diğerlerine üç hafta olacak nerdeyse.
Neşesinde, yemesinde vs sorun yok o yönden rahatım ama ayaklarının iyileşmesinin bu kadar uzun sürmesi beni üzüyor.

Veteriner ek bir takviyeye gerek olmadığını normal düzene( gerwit,entrobac için) devam edebileceğimi ve bu süre zarfında kafesten çıkarmamamı söyledi.

Lakin içim hala rahat değil. Destek olarak verebileceğim başka bir şey var mıdır sizce?
Geçmiş olsun canım ya nedir bu kızın başına gelen böyle 😔

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Çok geçde olsa iyi olur kardeşim sen normal bakımına devam et kilosunu kontrol et yediğinden emin ol sıkıntı yok

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Geçmiş olsun canım ya nedir bu kızın başına gelen böyle 😔
Hep yaramazlıktan. 😂 Ama bir yandanda günahı yok çocuğumun. Diğerleri çift olup kafeslere kapanınca tek kaldı. Haliyle onların yanına gitmek isteyip durdu dışarı salınca. Bizim kızda kuluçkada agresifleşince olanlar oldu. 😅 Ayaklarını kullanıyor. Bahsettiklerim dışında başka belirti yok o yüzden tedirgin değilim ama insanın canı sıkılıyor hala tam düzelmemesine.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Çok geçde olsa iyi olur kardeşim sen normal bakımına devam et kilosunu kontrol et yediğinden emin ol sıkıntı yok
Teşekkür ederim abicim. Yemesine özellikle dikkat ediyorum. Yem yiyor mu diye birden fazla yemlik koydum takibi kolay olsun diye maşallah yiyor. Yapısı itibariyle zayıf ve küçük bir kuş ama enerjisi vs yerinde. Dışarıda birini görsün tüneklerde dans ediyor çıkmak için cadı. 😅

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hep yaramazlıktan. 😂 Ama bir yandanda günahı yok çocuğumun. Diğerleri çift olup kafeslere kapanınca tek kaldı. Haliyle onların yanına gitmek isteyip durdu dışarı salınca. Bizim kızda kuluçkada agresifleşince olanlar oldu. 😅 Ayaklarını kullanıyor. Bahsettiklerim dışında başka belirti yok o yüzden tedirgin değilim ama insanın canı sıkılıyor hala tam düzelmemesine.
Düzelicek inşallah canım bizim inancımız tam ona güveniyoruz ❣ sen zaten en iyi şekilde bakıyorsun onu da biliyoruz 😎

Üst Alt