• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kusumun ayagi incindi cok acil yardim

dwasshi

Yeni Üye
Bu sabah stor perdemi kapatıyordum bir anda geldi kondu ben tam çekerken ayagi sıkıştı az birsey hemen actim perdeyi uçtu kendisi, bende sonra parmağımı sıkıştırıp denedim cok baskısı yok perdenin ama minnacık benim yavrum cok korkuyorum birsey olmuştur diye ustune basabiliyor ama hemen geri çekiyor basınca elime alinca bes alti saniye tutunuyor sonra sağlam ayağına veriyor ağırlığını kafesini ayırdım yerde durmuyor tüneğe cikip kafesin demirine tırmanıyor israrla zorlar da daha kotu olur diye cok korkuyorum veterinerimiz sehir disindaydi goturemedim lutfen bir sey diyin, elime aldim ayagina baktim görünürde bir gariplik morarma ya da şişme yok, kanama hic yok, sabah oldu aksam simdi biraz daha uzun basabiliyor gibi ustune ama hala ayni, sabahtan beri basindan ayrilamiyorum icime dert oldu cok kotu lutfen cok acil bakin Ekli dosyayı görüntüle 62946

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
İncinmiş azda olsa canı yanmışsa böyle tepki vermesi normal. Kırık olsa hiç basamaz ve şişme morarma olurdu. Varsa dolgit kremle masaj yapabilirsiniz. Sorun olacağını sanmıyorum. Belki yarın toparlamış olur.

dwasshi

Yeni Üye
İncinmiş azda olsa canı yanmışsa böyle tepki vermesi normal. Kırık olsa hiç basamaz ve şişme morarma olurdu. Varsa dolgit kremle masaj yapabilirsiniz. Sorun olacağını sanmıyorum. Belki yarın toparlamış olur.
Tesekkur ederim ama icim rahat etmiyor cikik catlak falan yoktur degil mi, benim yuzumden oldu ya cok uzuluyorum yavruma

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tesekkur ederim ama icim rahat etmiyor cikik catlak falan yoktur degil mi, benim yuzumden oldu ya cok uzuluyorum yavruma
Merhaba geçmiş olsun, kırık çatlak olsa, kandolaşımı yapamadığı için morarma, ödem oluşur, ayağını büzer yada gerginleştirir, incinme olmuş, Semiha hocamın önerdiği gibi dolgit veya voltaren krem sürün, ağrıyı alır, kandolaşımını hızlandırır, 2-3 güne basmaya başlar, uyumadan önce sürerseniz daha iyi olur sakince uyur😊🤲

dwasshi

Yeni Üye
Tamam cok tesekkurler tekrardan, gagasi ile kasiyor da kremi yalamasi yutmasi sorun olur mu?