• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kuşumun ayağı incildi yada kırıldı

Bubble

Aktif Üye
İnce bir yere konması gayet güzel, gelişmenin habercisidir takviyelere devam esin en kısa sürede toparlayacaktır. Yalnız eğer konamama gibi bir problem yaşarsa düşmesi olağandır bence kafes içinde tünekten tüneğe hoplayabilene kadar dışarı salmayın, düşüp kendine zarar vermesin🙏🏻🧿
Kendisi çıkmak istiyor merdivenden inmeye çalışıyor sonra hemen kapıdan çıkıyor kapalı oluncada kendini incitmesinden korkuyoruz

Bubble

Aktif Üye
ayakta dururken bacakları açık durması normalmi ve bazen parmakları iç içe giriyor

Bubble

Aktif Üye
çarpık bacak olmasından korkuyorum araştırdım kalıcı oluyormuş sadece yavrulardamı oluyor? yoksa büyüyüncede oluyormu felçtende olabiliyormu?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Evet yavrulukta olur, sizinki sinir hasarından kaynaklı, kantaron yağı ile her gün fazla bastırmadan masaj yapın ve b vitamini verin ☺

Bubble

Aktif Üye
dışarı çıktı kendi oyun alanına kondu birazcık ayakta durmakta zorluk çekiyor bacakları açık oluyor ve yürüyemiyor, sonra mutfağa gittim geldiğimde buraya konmuştu Watch unnamed | Streamable 1. haftasını doldurdu 3. gün 4. gün, gün aşırı veriyorum şuan 4. günde bugün vermedim

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
dışarı çıktı kendi oyun alanına kondu birazcık ayakta durmakta zorluk çekiyor bacakları açık oluyor ve yürüyemiyor, sonra mutfağa gittim geldiğimde buraya konmuştu Watch unnamed | Streamable 1. haftasını doldurdu 3. gün 4. gün, gün aşırı veriyorum şuan 4. günde bugün vermedim
Siz d vitaminini dediğim şekilde verin ve kesin. Ama sadece d vitamini ile olacak iş değil. Geçici ayak felci geçiriyor olabilir. Sinir sisteminden kaynaklı sorun da olabilir. Daha sonra b kompleks ve mineral desteği mutlaka sağlayın. Kanatlı uzmana da gitseniz size vitamin verecek ama detaylı muayene olması açısından daha iyi olur.

Bubble

Aktif Üye
Tamamdır satın aldım trendyoldan gold wings olanı aldım eğer işe yaramazsa Röhnfried alacağım

Son düzenleme:

Bubble

Aktif Üye
Çok iyi haberlerim var bacakları kapalı şekilde ayakta durabiliyor ve esnerken ayaklarınıda oynattı geriye doğru eskisi gibi ve ayakları daha da haraketli ama ele gelemiyor ileride düzelir

Üst Alt