• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kuşumun ayağı incildi yada kırıldı

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ağrıdan dolayı açıyordur siz dolgit veya voltaren sürün ☺

Bubble

Aktif Üye
İki ayağıda incilmiş gibi evden sabah çıktım şimdi geldim kafesinden sephaya uçmuş duruyor bazen bir kanadını açır ve galiba 2 ayağıda incilmiş

Bubble

Aktif Üye
galiba artık toparlanma aşamasında

Bubble

Aktif Üye
şimdi onun ayaklarına masaj yaptım kafesin tabanına koydum biraz daha kötüleşmiş gibi ayağı ama hiç morarma falan yok iz yok

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
İki ayak birden mi incindi ya büyük tesadüf yada vitamin mineral eksikliği yaşıyor.

Bubble

Aktif Üye
ona salatalık elma ceviz çekirdek veriyordum yani çok severek yiyordu hepsini galiba öbür ayağı eklem yerinden incildi ve öbür ayağınıda oynatmasını engelliyor

Bubble

Aktif Üye
kafesin tabanına koydum onu ayakta duruyor yere biraz yatık poposu

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Siz tedaviye başladınız mı dediğimiz kremi temin ettiniz mi. Ayak incinmesi ise iyileşmesi biraz zaman alır. Siz bir hafta on gün tedaviyi uygulayın. Tedavi etkisini göstermezse kanatlı uzmana götürmeniz uygun olur.

Bubble

Aktif Üye
Kremleri alacağız şuanlık ayağına masaj yaptım fito kremiyle su içirdim yem yedirdim probiyotikli su verdim şırınga ile

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Fito krem incinmeyi tedavi etmez, yara, dikiş gibi bakımlarda, akne tedavisinde işe yarar. Bu miniğin bence bir röntgenini çektirin 🙏

Bubble

Aktif Üye
gece tabandan geri merdivene çıkmak istedi ve ben çıkardım sabah oluncada ayakları merdivende boştaydı ve titriyordu çıkardım onu su içti uçtu ve biraz konarken düştü ama göğüs kemiğide çıkmış biraz galiba fazla yem yiyemediğinden onu merdiveninden alıp tekrar tabana koydum şimdi çekirdek verdim yedi biraz yem yedi volterin gelince süreceğim bugün pek ayakta duramadı

Bubble

Aktif Üye
ona nasıl mineral verebilirim evde

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Anlattığınıza göre ayak incinmesinden öte bir durum var gibi duruyor. Elinizde b vitamini varsa verin.

Bubble

Aktif Üye
Şuan dal darı yiyor kalamar kemiğini rendeledim ve verdim kafeste haraket edebiliyor ama sürüklenerek yada zıplayarak devit 3 alsam suya karıştırıp versem olurmu? öncedende olmuştu hiç yem yemiyordu ama kendini toparlamıştı ayağını ozamn hiç onatamıyordu ama iyileşti inşallah şimdiki zamanda da iyileşir ve birkaç gün önce bu ayak sorunu ilk başladığında bir ayağını iyi kullanıyordu öbürü biraz kötüydü son 2 gündür iki ayağıda aynı duruma geçti volterin süreceğim iki ayağına ve suya devit 3 damlatıp vereceğim

Üst Alt