@Furkanmurat hoca, B vitaminin fazlasını kuşların atabildiğini söylemişti. Yani bu bilgiye göre, b vitaminin fazlası zarar vermez ama tabii ki kararında kullanmak en doğrusu olacaktır. Kendi kendine kuyruğu yerine gelir ama bu süreçte 7-10 günde bir B vitaminiyle desteklemenizi ben zararlı görmüyorum.
@Furkanmurat hoca, B vitaminin fazlasını kuşların atabildiğini söylemişti. Yani bu bilgiye göre, b vitaminin fazlası zarar vermez ama tabii ki kararında kullanmak en doğrusu olacaktır. Kendi kendine kuyruğu yerine gelir ama bu süreçte 7-10 günde bir B vitaminiyle desteklemenizi ben zararlı görmüyorum.
Abartı kullanımda tabii ki olur. Fakat bu zehirlenmeler vitaminin her gün kullanılması, vitamin dozajının fazla kaçması ya da çok uzun süre sulukta bekletilmesi gibi nedenlerdendir. Doğru kullanıldığında hiçbir zararı olmaz aksine faydası olur. Hem normalde de kullanılır hem de burada kuşun kuyruğu kopmuş dolayısıyla b vitamini kullanımı yerinde olacaktır