• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşumun alnı boya oldu

Mamacita

Paylaşımcı
Merhabalar 😊kuşum 2 saatir filan kafes tabanında oynuyordu şimdi çıkartığımda alnı simsiyah olmuştu taban plastiğine sürttüde boya geçti galiba nasıl olduysa crysalinle ıslatığım pamukla baya bir sildim ama siyahlık biraz hafifledi sadede bu sefer gri duruyor nasıl çıkartabilirim bir zararı olur mu aşağıdaki ilk hali şimdi ıslak olduğu için biraz da korktuğu için çekemedim fotosunu🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ekli dosyalar

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Merhabalar 😊kuşum 2 saatir filan kafes tabanında oynuyordu şimdi çıkartığımda alnı simsiyah olmuştu taban plastiğine sürttüde boya geçti galiba nasıl olduysa crysalinle ıslatığım pamukla baya bir sildim ama siyahlık biraz hafifledi sadede bu sefer gri duruyor nasıl çıkartabilirim bir zararı olur mu aşağıdaki ilk hali şimdi ıslak olduğu için biraz da korktuğu için çekemedim fotosunu🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Tüy dökünce zaten çıkar ama yaramaz napmış kendine öyle :D . Yıkayınca çıkabilir belki. Şampuan falan kullanmayın.

Mamacita

Paylaşımcı
Tüy dökünce zaten çıkar ama yaramaz napmış kendine öyle :D . Yıkayınca çıkabilir belki. Şampuan falan kullanmayın.
Sormayın çok yaramazlar çok korktum öyle simsiyah görünce yani ben sürekli kafesi temizliyorum türlü türlü ürünle yıkıyorrım siliyorum sonra kuruluyorum öyle boya gelmiyor bizimki nasıl becerdi boyayı tüyğne bulaştırmayı anlayamadım🤦‍♀️ dediğim bolca crystalin ile sildim şu an açık gri oldu 😅 siyahtan yine iyi döndük artık normal spreyleyince filan yavaş yavaş gider diye umuyorum inşallah bir zararı olmamıştır boyanın 🥲

Üst Alt