• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşumun 2 gündür tüyleri hep kabarık ve olması gerekenden biraz farklı davranıyor?

babican

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
2 gündün tüm gün türyleri kabarık
Kuşun 2 gündür tüyleri kabarık birde yanında ishal yada kabızlık olabilir çünkü dışkısı siyahımsı (komple siyah değil) birde kafesin tavanına ters çıkmaya falan çalışıyor. Tavana çıkması normal gelebilir kulağa ama kuş 6 yıldır bizde hiç öyle davranmıyor. Genelde çekingen sakin bir kuş ama tüyleri kabarık haliyle kuşa sanki ayrı bir cesaret gelmiş elime çıkıp inmiyor (eskiden daha çekingen yaklaşırdı) normalde kafesi değiştirirken ne yaptım ettim ama kuşu kafesin üstünde kanepeye alamadım ki normalde biraz daha denesem çıkar. Normalde kafesin tabanını takarken etrafa şaşkın bakan kuş tüyleri kabarık haliyle bana mısın denemeden yem yiyiyordu doğru dürüst tepki bile vermiyordu. Üreme çağına falan mı girmiş yada hastalıkmıdır nedir bu durum?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kuşun 2 gündür tüyleri kabarık birde yanında ishal yada kabızlık olabilir çünkü dışkısı siyahımsı (komple siyah değil) birde kafesin tavanına ters çıkmaya falan çalışıyor. Tavana çıkması normal gelebilir kulağa ama kuş 6 yıldır bizde hiç öyle davranmıyor. Genelde çekingen sakin bir kuş ama tüyleri kabarık haliyle kuşa sanki ayrı bir cesaret gelmiş elime çıkıp inmiyor (eskiden daha çekingen yaklaşırdı) normalde kafesi değiştirirken ne yaptım ettim ama kuşu kafesin üstünde kanepeye alamadım ki normalde biraz daha denesem çıkar. Normalde kafesin tabanını takarken etrafa şaşkın bakan kuş tüyleri kabarık haliyle bana mısın denemeden yem yiyiyordu doğru dürüst tepki bile vermiyordu. Üreme çağına falan mı girmiş yada hastalıkmıdır nedir bu durum?
Merhaba streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız lütfen
Dışkı fotoğraflarını paylaşır mısınız

babican

Yeni Üye
Merhaba streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız lütfen
Dışkı fotoğraflarını paylaşır mısınız

bir fotoğrafta yemlerin yanında beyaz bir kabartısı var o dışkısı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

bir fotoğrafta yemlerin yanında beyaz bir kabartısı var o dışkısı
Video olmamış, streamable.com üzerinden kısa bir video yükleyin bağlantıyı kopyalayıp buraya yapıştırın

Üst Alt