• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun 1 kanadı felç geçirdi çok halsiz yem yiyemiyor

kırkırkır

Yeni Üye
Merhaba geçmiş olsun. Şu an ki durumunun videosunu ve dışkısını atarsanız daha çok yardımı olur.

Sıvı ile beslendiği iiçin dışkının değişmesi normal. Karaciğer için hangi ilaçları verdi peki?
Karaciğer için hangi ilaç bilmiyorum direk liste olarak verdi megatril metpamid | hiperimmün 44 hiperimmün 44 yerine bizde multivitamin vardı onu kullanıyoruz sizce söylediğini almalımıyız

kırkırkır

Yeni Üye
Pardon ben doktorun dediğini anlamamışım doktor çok ciddi değilmiş dediğinde bağırsak için demiş karaciğerinde sorun yokmuş yanlış anlamadıysak sorun bağırsağınds olabilir

Son düzenleme:

kırkırkır

Yeni Üye
Merhaba en sonki hali dünkinden biraz daha canlı gözleride canlı hep kapalı değil ama ilaçların etkisimi mamanın etkisimi bilmiyorum hiç yem ve su içmiyordu mama verince ondan olabilirEkli dosyayı görüntüle 40586
Konu karışık olduysa yeni konu açmama gerek varmı

kırkırkır

Yeni Üye
Bide her besleyişimizde hapşuruyor normalmi baya hapşuruyor çıkarıyor biraz mama

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Hayır bu konudan devam edebilirsiniz. Siz Şehmus hocamızı bekleyin. Müsait olduğunda sizin konuya dönüş sağlar 🙏🏻

soma

Yeni Üye
Valla uzmana goturmussunuz daha iyi bilir ama ben muhabbet kusuma yapcak bişey yok diyen 3veteriner gezdirdikten sonra ölümü bekledim ama kuşculuk.uretim yapan birine götürdük sonra 3gun orda kaldı benim paylaşımım var kuşum felç oluşu diye orda okuyun isterseniz
Sonra düzeldi
Maşallah şimdi çok iyi durumda eskisinden farklı huyları var mesela Vileda mop ödü kopardı şimdi hiç umrunda değil Önceden kendini kasitirdi şimdi elletmiyor ama belki de elimizde zorla besledik damla filan verdik ondan
Yani uzun lafın kısası
Kuşu kuşçular daha iyi anlıyor benim anladığım
Kuş işi sevda işi çünkü

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Valla uzmana goturmussunuz daha iyi bilir ama ben muhabbet kusuma yapcak bişey yok diyen 3veteriner gezdirdikten sonra ölümü bekledim ama kuşculuk.uretim yapan birine götürdük sonra 3gun orda kaldı benim paylaşımım var kuşum felç oluşu diye orda okuyun isterseniz
Sonra düzeldi
Maşallah şimdi çok iyi durumda eskisinden farklı huyları var mesela Vileda mop ödü kopardı şimdi hiç umrunda değil Önceden kendini kasitirdi şimdi elletmiyor ama belki de elimizde zorla besledik damla filan verdik ondan
Yani uzun lafın kısası
Kuşu kuşçular daha iyi anlıyor benim anladığım
Kuş işi sevda işi çünkü
Eski konuya yazmışsınız. :)
Kuştan anlamayan kuşçularda var. Dediğiniz gibi kuş işi sevda işi. Veteriner olsun, petshop olsun, kuş üretimi yapan olsun. Hepsinde çürüklerde var. İşini mükemmel yapanlarda var.

Üst Alt