• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et kusumu yeni sahiplendim hastami

afradin

Yeni Üye
sultan papaganimi sahipleneli 48 saat oldu ilk geldiginden beri sulu kaka yapiyor gorselse taze kakasida var yem yemiyor su icmiyor dal dari aldim onu yiyor uzatirsam yoksa yemiyor bi ara cekirdek citlemis birde balli kraker yemis onu kaldirdim normal yem yesin diye ayni zamanda hep uyukluyor tuylerini fln kabartiyor sanirim emin degilim neyi var haslanmis patates vermeyi dusunuyorum

Ekli dosyalar

Paşa01

Aktif Üye
Mrhb hayırlı olsun. Çok tatlı maşallah. Benimde sultanım ilk geldiğinde 3 gün ishaldi yavrum. 3 gün üst üste entrobac verdim yemine zelolit tızu serptim 4-5 gün sınra şükür düzeldi. Yeni ortam olunca olabiliyor. Daha tecrübeli arkadaşlarım yorumlayacaktır. İyi akşamlar dilerim

afradin

Yeni Üye
Mrhb hayırlı olsun. Çok tatlı maşallah. Benimde sultanım ilk geldiğinde 3 gün ishaldi yavrum. 3 gün üst üste entrobac verdim yemine zelolit tızu serptim 4-5 gün sınra şükür düzeldi. Yeni ortam olunca olabiliyor. Daha tecrübeli arkadaşlarım yorumlayacaktır. İyi akşamlar dilerim
tesekkur ederimm suyuna multi vitamin damlattim ama icmedigi icin fayda vermiyor

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yeni gelen kuşlarda bu bahsettikleriniz normaldir. Ballı kraker hiç vermeyin zararlı. Takip edin bir kaç güne kendine gelecektir.

Son düzenleme:

Paşa01

Aktif Üye
tesekkur ederimm suyuna multi vitamin damlattim ama icmedigi icin fayda vermiyor
Entrobac varmı elinizde. İllaki içecektir yavrum yeni ortama alışmaya çalışıyorlar. Her kuşun karakteri farklı bende 2 tane dişi var bir tanesi aylarca sürdü güvenmesi ve şuan temas bağımlısı oldu diğeri 2 ay oldu hala tıslıyor zmnla alışıyorlar. Ama hasta görünmüyor yavrum maşallah çok tatlı. Entrobac varsa 3 gün mercimek tanesi kadar 50 ml suya verirseniz iyi olur. @Demet bükay @Semiha S. @Aslı Ö. Bilgili arkadaşları etiketliyorum görünce yardımcı olacaklardır

afradin

Yeni Üye
Entrobac varmı elinizde. İllaki içecektir yavrum yeni ortama alışmaya çalışıyorlar. Her kuşun karakteri farklı bende 2 tane dişi var bir tanesi aylarca sürdü güvenmesi ve şuan temas bağımlısı oldu diğeri 2 ay oldu hala tıslıyor zmnla alışıyorlar. Ama hasta görünmüyor yavrum maşallah çok tatlı. Entrobac varsa 3 gün mercimek tanesi kadar 50 ml suya verirseniz iyi olur. @Demet bükay @Semiha S. @Aslı Ö. Bilgili arkadaşları etiketliyorum görünce yardımcı olacaklardır
yarin veterinerden alirim

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
nanbel diye bir marka
Belirsiz markalar çöp maalesef. Ekli linkteki takviyeleri edinin.

afradin

Yeni Üye
Belirsiz markalar çöp maalesef. Ekli linkteki takviyeleri edinin.

yakinlarda kanatli veterineri yokmus alabilecegim biryer yok bi entrobaci hangi linkten almaliyim

Üst Alt