• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumu yanımda götüremiyorum ne yapmalıyım

Selingecekusu

Yeni Üye
Merhaba benim cennet papağanım var daha 1 ay önce geldi bize ve benim iş için şehir dışına gitmem gerekti annemlere bırakmıstım annemin su an acil bir durumdan dolayı bir yere gitmesi gerekiyor 5 6 gün ve yanına alamayacak sorum şu ki evde mi kalsa arkadaslarım girip baksa daha az etkilenir bir komşuma ya da arkadasıma bıraksam bir hafta direkt orda kalsa mı daha az etkilenir yani çok zor durumdayız yalnız kalcak stres olucak basına bir sey gelicek diye korkuyorum bu durumu daha aza indirgemek için ne yapabilirim

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba. Bence Kendi Evinde Kalması daha İyi Olur. Arkadaşlarınızda Günde 1 2 Defa Kontrol ederler. Başka Bir Ev daha Fazla Strese Sokar Diye Düşünüyorum. En Azından Bildiği Yerde Güvenilir Evinde Daha Rahat Kalır.

Selingecekusu

Yeni Üye
Merhaba. Bence Kendi Evinde Kalması daha İyi Olur. Arkadaşlarınızda Günde 1 2 Defa Kontrol ederler. Başka Bir Ev daha Fazla Strese Sokar Diye Düşünüyorum. En Azından Bildiği Yerde Güvenilir Evinde Daha Rahat Kalır.
Teşekkür ederim ben de öyle düşünüyorum ama çok sıkılır mı diye tereddüt ettim

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Rica Ederim 😇 Kendi Evinde Daha Emin Olur. Ortam Değişikliği Tedirgen Edebilir Evladinizi. Ben Olsam Bu Şekilde Yapardım.