• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumu Veterinere Götürdüm. - Sizce Doğru Tedavi mi?

Ecomanya

Yeni Üye
Kuşumun dışkısı full su şeklindeydi. Kuşum oldukça kabarık ve halsiz bir şekilde duruyordu. Ayrıca kuşumun popo kısmında kesinlikle dışkı yoktu. O derece sıvıydı dışkısı.

Dün kuşumu veterinere götürdüm saat 4'de ağız yolu ile antibiyotik verdi 2 çeşit, birde suya damlatmam için bağırsak düzenleyici bir hap verdi. İlk tedaviye veterinerde başladık 2 saat sonra kuş yerinde duramıyordu, maşallah oldukça iyi ve hareketliydi hatta ötüyordu. Veterinerin verdiği tedaviyi 10 gün boyunca uygulamamız gerekiyordu ve 10 gün sonra kontrole gidecektik. (DOKTOR KUŞUN KARNININ AĞRIDIĞINI AĞZINA BAKTIKTAN SONRA DA AĞIZ İÇİNİN KIZARMIŞ OLDUĞUNU SÖYLEDİ)

Bugün sabah kuşum yine kabarık bir şekildeydi. Yine Saat 4'de veterinerin verdiği gibi antibiyotikleri bugünde ağız yoluyla verdim ve suyunu değiştirerek veterinerin tarif ettiği seviyede su ekledim ve bir damla bağırsak düzenleyici ilaçtan ekledim.

KUŞUM DIŞKISI ŞUAN BU ŞEKİLDE

Veterinerin verdiği 2 adet antibiyotik ve bağırsak düzenleyici ilaç

Kuşumun şuan ki durumu

SİZCE TEDAVİ İŞE YARIYOR MU? DIŞKIDAN ŞUAN DURUMUNUN NE OLDUĞUNU BİLEBİLİR MİYİZ? POPOSUNA NEDEN DIŞKI YAPIŞIYOR?

Ecomanya

Yeni Üye
Koskoca forumda yok mu yardımcı olabilecek biri ?

Ecomanya

Yeni Üye
KONUYU GÖRÜPTE CEVAP VERMEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM. BİR CAN TEHLİKEDE DİYE KONU AÇIYORUZ. KİMSE UMURSAMIYOR. ÇOK İYİ ÜRETİCİLERMİŞSİNİZ. SAĞOLUN

KUŞUM ÖLDÜ KONU KAPATILABİLİR.

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
😔 üzgünüm geçmiş olsun geç kalınmış bir tedavi. Bizlerde geç gördük ancak konuyu açtığınız saatte ne yapılsa bile geç kalınmış gibi. Çok üzgünüm

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Geçmiş olsun 😔foruma giremedim bu yüzden görmedik kusura bakmayın ama kuşunuzu veterinere götürmüssunuz bu durumdaki bir kuşu veteriner ilaç verip göndermemesi gerekir öncelikle bu kuşun elle beslenmesi gerekiyordu yani beslenmeyen kuşa ilaç fayda etmez . kanatlı uzmanı olan bir veterinerin ilk yaptığı müdahale beslemektir 👍 kusura bakmayın ama siteminizi iki saat önce paylaştığıniz forumda değil sizi o şekilde yollayan veterinere yapmanız gerekiyor.. olmuş ve ölmüş e çare yok orası başka ama bu hale gelene kadar niye yazmadıniz keşke daha önce yazsaydıniz yardımcı olurduk 😔

Son düzenleme:
Üst Alt