• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumu saldım ama cama vurdu

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Haklısın abi ben süreci video olarak buraya atarım sen videolardan be yapacağımı söylersin sen ne zaman çıkar dersen o zaman çıkarırım
Tamamdır. Zaten sen çıkartmayacaksın kapısını açıp kapı girişine T tunek koyacaksın. O çıkıp T tuneğe konacak.

Mert.

Eski Forumcu
En iyisini yaparsiniz

Mert.

Eski Forumcu
Bence abinin dediklerini yaparsan ve onu daha çok korkutmasan panik yapmazsan bence bir kaç güne kendine gelir

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Dışkı fotoğrafı paylaşır mısınız?

Yigit K.

Paylaşımcı
Müdür ben yazmıştım sana en az bir hafta, o da sana ve eve alışırsa bir kaç defa yazdım. Hatta cam ve aynayı bilmediği çarpar demiştim! Umarım sağlığı iyidir! Böyle durumlarda soğuk kanlı olmak zorundasınız biriniz korku biriniz telaş ikinizde acemi! O çarpma hemen hemen her kuş ve kuş sahibinin başına gelir. En azından sana alışkın olursa korkusu daha az olur. Kuşu salmak için öncelikle kuşunun senden korkmaması lazım ki telaşlı uçuşlar yapmasın uçtuğu zaman sana gelsin! 3 günlük alıştırma sürecin sıfırlandı hatta (-) ye indi.. Kesinlikle sana alışmadan aynı hatayı tekrarlama lütfen. Umuyorum ki ve büyük ihtimalle sağlık sorunu yoktur.. Adım adım bana yazabilirsin bu konuda ben zaten takipteyim seni sen eline alıştırsan sonraki adımı söylerdim sana zaten!
Lütfen diyer üyelere karşı acemi demek gibi kişiyi kırabilecek sözler demeyip öfkelenerek diğer üyelere kızmayın. Bunun yerine saygılı bir biçimde kızmadan yazmak daha iyi olacaktır. Elbet bir gün anlarlar önerilerimizi.

Son düzenleme:

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Lütfen diyer üyelere karşı acemi demek gibi kişiyi kırabilecek sözler demeyip öfkelenerek diğer üyelere kızmayın. Bunun yerine saygılı bir biçimde kızmadan yazmak daha iyi olacaktır. Elbet bir gün anlarlar önerilerimizi.
Acemi derken kendi kelime anlamında kullandım zaten.Tecrübesi olmayan anlamına geliyor sen ve ben dahil hepimiz acemiyiz bir konularda bunda alınacak bişe olduğunu düşünmüyorum zaten bu yüzden kullandım. O da samimiyetimden. Daha soğuk ve ilgisiz olmaktansa, samimi olmaktır benim tarzım, ama rahatsızlık veriyorsam dahil olmam

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşlarda cam algısı yoktur normal vurması salarken dikkat edin

Dohulean

Aktif Üye
Acemi derken kendi kelime anlamında kullandım zaten.Tecrübesi olmayan anlamına geliyor sen ve ben dahil hepimiz acemiyiz bir konularda bunda alınacak bişe olduğunu düşünmüyorum zaten bu yüzden kullandım. O da samimiyetimden. Daha soğuk ve ilgisiz olmaktansa, samimi olmaktır benim tarzım, ama rahatsızlık veriyorsam dahil olmam
Yok abi alınacak bişey yok dediğin gibi samimiyet rahatsız olsam dile getiririm zaten :)

Üst Alt