• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumu nereye bırakmalıyım

Ard3801ar

Yeni Üye
Merhaba 1.5-2.5 yaşında dişi bir muhabbet kuşum var 7 aydır bir yakinimiz bakıyor ama gerekli ilgiyi kuşum görmüyor her hafta ziyarete geliyorum nerdeyse hep sulugu yeşil kafesi kirli oluyor ama bakmıyorda değil tabii arada ilgileniyor ben kuşu artık aklıma getirmemeye unutmaya başladım kendi evimize götürüp orda bakmakda çok istemiyorum açıkçası çünkü ben başka yerde kalıyorum kendi evimde annem falan bakacak onlar ilgiyi verir ama yinede tereddutluyum uğraşmaların istemiyorum ben kuşumu nereye verebilirim? Aldığı yere geri verebilirim kuş çiftleşebilir hem kızgınlığa girmiştir diyorlar eş lazım diyorlar

FatımaB.

Eski Forumcu
Merhaba petshoptan mı aldınız?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Eğer bakamayız diyorsanız ya güvenilir bir üreticiye verin ya da anneniz baksın 🙏🌸

Mert G.

Eski Forumcu
Bence ailenıze görürseniz iyi olur daha sağlık lı olur çünkü yazık

Mert G.

Eski Forumcu
Dr

Yani çok alışık olduğunu zannetmiyorum avucuna gelmekten korkak mesela bir yerdeyken yiyecek içecek görmediği sürece uçup yanıma gelmez haftada bir görüyor zaten
Kusların hepsi avuctan korkar. Belki diğer kişiye alısıktır

mortsvivants

Eski Forumcu
Dr

Yani çok alışık olduğunu zannetmiyorum avucuna gelmekten korkak mesela bir yerdeyken yiyecek içecek görmediği sürece uçup yanıma gelmez haftada bir görüyor zaten
Her seferinde suluğunu yeşil ve kafesini de kirli buluyorsanız ilgisizler demektir, daha fazla eziyet etmeden oradan alın. Hijyenik ortamı sağlayıp iyi bakan bir üreticiye ya da ilgili bir aileye vermeniz uygun olur.