• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşumu nasıl alıştırabilirim?

laedri

Aktif Üye
Ben kuşların kafesinin örtünmesine karşıyım çünkü bu ortamın ısısına karşı bağışıklık kazanmasına mani oluyor yani zaten evin sabit bir ısısı varsa gece kuş uyurken tüylerini kabartarak elbise giyerler 😊
Uyumasi için ortuyorum yoksa sabah çok erken saatlerde bağırıyor apartmanda yaşadığımız için sorun olur düşüncesiyle yapıyorum örtü zarar verirmi ortmeyelimmi yani 🤷

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Uyumasi için ortuyorum yoksa sabah çok erken saatlerde bağırıyor apartmanda yaşadığımız için sorun olur düşüncesiyle yapıyorum örtü zarar verirmi ortmeyelimmi yani 🤷
Ben ona çare olaraktan karartma perde kullanıyorum böylece komşularım rahatsız olmuyor çok şükür ama sizin kaç tane kuşunuz var ki ne kadar ses çıkaracak da rahatsız edecek 😊

laedri

Aktif Üye
Ben ona çare olaraktan karartma perde kullanıyorum böylece komşularım rahatsız olmuyor çok şükür ama sizin kaç tane kuşunuz var ki ne kadar ses çıkaracak da rahatsız edecek 😊
Bir tanecik ama binayı sallıyor ise gittiğim saatlerde komşum arıyor seninki bağırıyor bişey mi oldu diye 🤦

laedri

Aktif Üye
Komşumuza da bir kuş sahiplenme Fikri verelim mesela ben tüm komşularıma kuş hediye ettim 😊😂
Çok mantıklı😃😃 ama ben kuş almadan önce onun muhabbet kuşu vefat etti daha istemiyor birde başta melodik öten kus gitti çığlık çığlığa kafesi gagalayan vahşi geldi o zamanlardaki bagirtisi çok fazla yaramazin

Üst Alt