• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşumu ilk defa kafesten çıkardım

OMEROR

Yeni Üye
kafesi açtım elimi uzattım kafesten çıktı uçtu evi ilk defa gördüğü için duvara çarptı ordan tak yere düştü sonra bir daha uçtu bu sefer bir yere kondu çokta sert çarpmadı herhal çünkü şok falan geçirmedi kuşum kafeste çok mutlu şimdi çıkardım acaba yarın sabah halsiz veya mutsuz olur mu diye endişeleniyorum ne yapmam lazım

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Bir problem olduğunu düşünmüyorum. Kuş yavruysa biraz zaman tanıyın. Elinize aldığınızda ani hareketler yapmayın ki uçmasın.

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Bir sıkıntı olmaz yarın yine çıkarın daha dikkatli olacaktır maşaallah kuşunuza

Çiço

Aktif Üye
kafesi açtım elimi uzattım kafesten çıktı uçtu evi ilk defa gördüğü için duvara çarptı ordan tak yere düştü sonra bir daha uçtu bu sefer bir yere kondu çokta sert çarpmadı herhal çünkü şok falan geçirmedi kuşum kafeste çok mutlu şimdi çıkardım acaba yarın sabah halsiz veya mutsuz olur mu diye endişeleniyorum ne yapmam lazım
Aman Dikkat Edin Çok Sert Çarpmasın Benim Yavru Kuşum Duvara Bodozlama Girdi Boynu Kırıldı 3-4 Saniye İçinde Vefat Etti :(

Semihzz123

Tutkulu
Kuşu aldıktan sonra 1 hafta kafesten cikartmasan daha iyi olurdu ortami bilmediği için hep çarpacaktır alışana kadar ve nerde ne oldugunu bilene kadar

PAŞACIK

Yeni Üye
BENDEDE ÖYLE OLDU SONRADANALIŞIR KUŞUN KONMASI İÇİN 2-3 TANE TÜNEK KOYUN

Üst Alt