• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumu bugün hayvan hastanesine götürdüm

Şerbet

Paylaşımcı
Daha önce konu açmıştım bugün hayvan hastanesine götürdüm oğlumu elle muayene edildi mantar görmedim dedi doktor kum verin beş gün dedi geçmezse antibiyotik verin dedi. Birde böyle yapacaz inşallah iyileşir dua edin lütfen

Şerbet

Paylaşımcı
Kusura bakmayın çok konu olduğu için hatırlayamadım tam kısaca şikayet neydi ne için gitmiştiniz söyleyebilir misiniz
Karın bölgesinde siyahlaşma vardı Kursakta da siyahlaşma ve kursağı şişti

Rayus

Paylaşımcı
Karın bölgesinde siyahlaşma vardı Kursakta da siyahlaşma ve kursağı şişti
Buna antibiyotik mi vermiş tedavisi hakkında pek bilgim yok ama grip gibi hastalıklarda kullanılıyor diye biliyorum vitaform

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Şunu soyliyim kanatlidan anlayıp anlamadığını öğrenmek istiyorsanız hekimin vitaform verdiğinden direkt anlamış oluruz 🙄 kuşunuzun göğüs kısmına üfleyerek videosunu ekler misiniz morluk görünecek şekilde streamable com dan ekleyiniz bide uçması nasıl? Yağlanma mevcut mu?

Şerbet

Paylaşımcı
Şunu soyliyim kanatlidan anlayıp anlamadığını öğrenmek istiyorsanız hekimin vitaform verdiğinden direkt anlamış oluruz 🙄 kuşunuzun göğüs kısmına üfleyerek videosunu ekler misiniz morluk görünecek şekilde streamable com dan ekleyiniz bide uçması nasıl? Yağlanma mevcut mu?
Uçuyor ama arada tıkanıyor yem yiyor su içiyor bugünlerde biraz tuttuk zorla ilaç vermeye çalıştık konuşmayı bıraktı sağlığı iyi olsun başka birşey istemiyorum

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Baytrilin geciremedigi bir hastalığa vitaform vermek ne kadar işe yarar acaba 🙄🙄

Şerbet

Paylaşımcı
Baytrilin geciremedigi bir hastalığa vitaform vermek ne kadar işe yarar acaba 🙄🙄
Özellikle kanatlı uzmanı baksın dedim hepimiz uzmanız dediler ne olduğunu söyleyemediler zaten. Allah razı olsun Şehmus BAKIR Bey yardımcı oldu inşallah işe yarayacak iyileşecek diye umut ediyorum

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Adeno virüs ve koksidiyoz konularını bir araştır bu tesdaviden sonuç alamazsan

beyyza02

Müdavim
merhabalar kuşun son durumu nedir acaba iyileşti mi?

Şerbet

Paylaşımcı
Göğüs şişkinliği devam ediyor göğsündeki kararmalar gitti şuan avidress kullanıyoruz oil mix diye bir yağ var bazen ondan veriyoruz bakalım bekliyoruz bizde. Sizin de mi benzer şikayetler var?

Üst Alt