• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tüy Dönemi Kuşumdan ses geliyor

cigdem-18

Yeni Üye
Merhaba muhabbet kuşumda 2 gündür farkettim uçtuktan sonra vık vık gibi soluk alıp veriyor sonra geçiyor birde 2 gündür ben konuşunca özellikle kanat açıp kapatıyor çok kısacık acaba bir derdimi var tüye girdi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba muhabbet kuşumda 2 gündür farkettim uçtuktan sonra vık vık gibi soluk alıp veriyor sonra geçiyor birde 2 gündür ben konuşunca özellikle kanat açıp kapatıyor çok kısacık acaba bir derdimi var tüye girdi
Merhaba yoğun tüyde ise performans düşebilir fotoğraf paylaşır mısınız lütfen

cigdem-18

Yeni Üye
Tabii ilk tüy dönemi ben de tecrübesizim birde bt amin ne yapsam içmiyo çok üzülüyorum içmesi gerekli aslında henüz yavaş durumda yine bayağı dökülüyo ama izlediğim videolardaki kadar depil

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tabii ilk tüy dönemi ben de tecrübesizim birde bt amin ne yapsam içmiyo çok üzülüyorum içmesi gerekli aslında henüz yavaş durumda yine bayağı dökülüyo ama izlediğim videolardaki kadar depil
Merhaba, gece uyumadan suluğu çıkarın sabah uyandıktan yarım saat sonra suluğu bt amin forte takviyesi ile takın içecektir, cere üstü biraz dökülmüş, kekik kaynatın dökülen yere kulak pamuğu ile hergün 2 defa sürün, burun deliklerine de sürün antibakteriyeldir yanetkisi yoktur
BtAmin forte yi haftada 2 defa verin