• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kusumdan gelen cık sesi

Suna kalan

Aktif Üye
Şu anda yaptığı diski bu şekilde sulu isal değil gibi çünkü çoğu dışkısı normal gün için bol bol yemek yiyor grit kum vb. yiyor. Dediğim gibi yaklaşık 2-3 ay öncesine kadar bir parazit problemi yaşadı veteriner bir ilaç verdi ve onu kullandik ama şu anda kusma tarzı hareketler yeniden geldi ve parazit problemi geçmediği için bu şekilde haksız oldugunu düşünüyorum

Ekli dosyalar

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Beyaz peçete kalsın. Yem harici birşey vermeyin. Gözlemlemeye devam edelim dışkıları.

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Günde bir kez atarsınız. Sonra yeni peçete serersiniz.

Suna kalan

Aktif Üye
Tamam teşekkürler hergun atmaya dikkat edeceğim ☺☺
Bu günkü dışkılar açık yeşil renkte. Onun dışkısımı emin değilim ama çoğunlukla bu tünekte duruyor. Bu gün biraz daha enerjik. Normalde dün Multi vitaminli su vermem gerekiyordu ama siz yem haricinde birşey vermeyin dediğiniz için vermedim vermemin bir sakıncası olurmu?? İştahı yerinde görünüyor. Eve yeni geldim ama yem yiyor şu anda. Bugün kusma hareketi yapmamış sanırım yardımcı olduğunuz için teşekkürler ☺☺

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Dışkı iyi görünmüyor. Probiyotik kullanıyor musunuz

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Öncelikle dışkıyı bu şekilde atmanız değil, altına temiz peçete serip yaptığı tek dışkıyı ve tazeyken yani yeni yapıldığında çekmeniz gerekir. Ayrıca dün sizinle konuştuk, dışkı iyi görünmüyor demiştim. Probiyotik baktınız mı alacağım demiştiniz?

Suna kalan

Aktif Üye
Öncelikle dışkıyı bu şekilde atmanız değil, altına temiz peçete serip yaptığı tek dışkıyı ve tazeyken yani yeni yapıldığında çekmeniz gerekir. Ayrıca dün sizinle konuştuk, dışkı iyi görünmüyor demiştim. Probiyotik baktınız mı alacağım demiştiniz?
Bugün müsait değildim bakamadım okula gidip geliyorum bu yüzden. Yarın bakmaya çalışacağım. Bir şey sormak istiyorum parobiyitik kuşa iyi mi gelecek yani iyilesecekmi bir ilaç falan kullanması gerekiyormu

Suna kalan

Aktif Üye
Buyrun bu diski fotografi

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ben probiyotik entrobac ile dışkının düzeleceğini düşünüyorum. Bence en kısa zamanda multivitamin gervit ve probiyotik entrobac temin ediniz. Bu ikisini haftada bir farklı günlerde uygulayın. Takviyeli suyu vereceğiniz günler akşamdan sulugu kafesinden çıkartın kuş susamış olsun sabah takviyeli suyu verirsiniz. Sulukta en fazla sekiz saat kalsın. Sonrası temiz içme suyuyla değiştirin. Probiyotik ilk elinize ulaştığında üç gün üst üste uygulayın. Sonrası haftada bir e indirirsiniz. Takviyeleri kullanımdan bir müddet sonra gözlemleyin. Düzelme olmazsa tekrar yazarsınız. Ayrıca haftada bir de kekik çayı yapınız. Geçmiş olsun. 🙏🏻

Suna kalan

Aktif Üye
Ben probiyotik entrobac ile dışkının düzeleceğini düşünüyorum. Bence en kısa zamanda multivitamin gervit ve probiyotik entrobac temin ediniz. Bu ikisini haftada bir farklı günlerde uygulayın. Takviyeli suyu vereceğiniz günler akşamdan sulugu kafesinden çıkartın kuş susamış olsun sabah takviyeli suyu verirsiniz. Sulukta en fazla sekiz saat kalsın. Sonrası temiz içme suyuyla değiştirin. Probiyotik ilk elinize ulaştığında üç gün üst üste uygulayın. Sonrası haftada bir e indirirsiniz. Takviyeleri kullanımdan bir müddet sonra gözlemleyin. Düzelme olmazsa tekrar yazarsınız. Ayrıca haftada bir de kekik çayı yapınız. Geçmiş olsun. 🙏🏻
Çok teşekkürler bulup almaya çalışacağım İnşAllah bulabilirim

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Dışkı çok bozuk değil, probiyotik günlük hayatta bizim de kullandığımız bir şey aslında. Kefir, activia yoğurt gibi ürünler probiyotik kaynağıdır. Bağırsak sistemini düzenler. Kuşlarda da aynı işlevi görür ve bu tarz hafif dışkı değişimlerini düzeltmeye yardımcı olur

Üst Alt