• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kuşumda tümör

aleyynna

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Siyahlıklı beze
Hastalık Belirti Tarihi
10 Tem 2025
Muhabbet kuşumda bugün oluşumu farkedip veterinere gittim. Tümörden şüphelendi, alınmasını önerdi fakat anestezi için fakülteye gitmemi önerdi. İki gün sonraya randevu bulabildim ve çok kaygılıyım. İshal, halsizlik keyifsizlik, iştahsızlık vs yok. Gagada renk değişimi de yok. Fakat siyahlıklar beni endişelendiriyor. Daha önce bunu yaşayan var mı?

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Muhabbet kuşumda bugün oluşumu farkedip veterinere gittim. Tümörden şüphelendi, alınmasını önerdi fakat anestezi için fakülteye gitmemi önerdi. İki gün sonraya randevu bulabildim ve çok kaygılıyım. İshal, halsizlik keyifsizlik, iştahsızlık vs yok. Gagada renk değişimi de yok. Fakat siyahlıklar beni endişelendiriyor. Daha önce bunu yaşayan var mı?
Merhaba başka görsel var mı herhangi bir şişlik?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tüy kökü kisti gibi duruyor. Kaşıyıp kanatmış. Rif ampül alıp sürün.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Dışta şöyle bir bezelenme var
Merhaba geçmiş olsun hepsi tüy kökü
Rif ampül alın kırın ve kulak pamuğu ile sürün lütfen günde 2-3 defa yeterli olur
Ücretli veren eczaneler var sorun

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba geçmiş olsun hepsi tüy kökü
Rif ampül alın kırın ve kulak pamuğu ile sürün lütfen günde 2-3 defa yeterli olur
Ücretli veren eczaneler var sorun
Çıkmayan tüyler olursa cımbız ile çekin lütfen, tüyler ters gelebilir, hatta fotoğrafta ters gibi😊🤲

aleyynna

Yeni Üye
İçim rahat etsin diye bugün fakülteye de götürdüm. Bez tümörü çıktı. Pazartesi ameliyat kararı aldık. Fakat bugün 2 saat yol gittiğimiz için solunumu hızlıydı. 12 yaşında olduğu için solumunu değerlendirip ameliyattan vazgeçebilirim de masada kalmaması için dedi. Çok üzgünüm ama içimden kötü hissetmiyorum, pazartesi ameliyatını olup ayılıp iyileşip daha en az sekiz sene daha birlikte yaşayacağız gibi hissediyorum.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
İçim rahat etsin diye bugün fakülteye de götürdüm. Bez tümörü çıktı. Pazartesi ameliyat kararı aldık. Fakat bugün 2 saat yol gittiğimiz için solunumu hızlıydı. 12 yaşında olduğu için solumunu değerlendirip ameliyattan vazgeçebilirim de masada kalmaması için dedi. Çok üzgünüm ama içimden kötü hissetmiyorum, pazartesi ameliyatını olup ayılıp iyileşip daha en az sekiz sene daha birlikte yaşayacağız gibi hissediyorum.
Rabbim şifa versin inşallah sağ salim çıkacak ☺🤲

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
İnşallah 🤲🤲dualarım sizinle🤲🤲atlatır Rabbim in izniyle 🤲ve çok güzel haber bekliyoruz, 🤲🤲