• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumda Tümör

Zlsmvs

Paylaşımcı
Arkadaşlar merhabalar daha önceden de belirtmiştim açmış olduğum konularda da bir önceki konumda da çok yardımcı oldunuz kuşum düzeldi beslememle birlikte uru için de belki uzaktan yardım edebilecek kişiler kişiler önerdiniz onlara ulaştım ancak yardım alamadım maalesef ki ur 1 aydır anormal derecede büyüdü artık kendisini tünekte bile zor tutuyor ağır geldiğinden ameliyat yapmıyorlardı ur küçücükken bile ve bizde korkuyorduk ancak yarın hayvan hastanesine götüreceğim son çare olarak çünkü artık o şekilde görmeye dayanamıyoruz 😞😞 sizce çok mu geç kaldık çok mu büyük alınabilir mi?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Arkadaşlar merhabalar daha önceden de belirtmiştim açmış olduğum konularda da bir önceki konumda da çok yardımcı oldunuz kuşum düzeldi beslememle birlikte uru için de belki uzaktan yardım edebilecek kişiler kişiler önerdiniz onlara ulaştım ancak yardım alamadım maalesef ki ur 1 aydır anormal derecede büyüdü artık kendisini tünekte bile zor tutuyor ağır geldiğinden ameliyat yapmıyorlardı ur küçücükken bile ve bizde korkuyorduk ancak yarın hayvan hastanesine götüreceğim son çare olarak çünkü artık o şekilde görmeye dayanamıyoruz 😞😞 sizce çok mu geç kaldık çok mu büyük alınabilir mi?
Merhaba çok geçmiş olsun. Eğer ki iç organlarda bir sıkıntı yapmamışsa ve uzman bir cerrah tarafından operasyon ile alınabilir. Hayati tehlikesi yoksa eğer, göründüğü gibi sadece dış bölgedeyse, deri altındaysa kök yayılmamışsa alınır. Takdir ilahi Rabbimin çok geçmiş olsun. 😔🦜

Zlsmvs

Paylaşımcı
İnşallah🙏🏻 Yoldayım şuan gidiyoruz inşallah iyi bir uzman çıkar karşımıza dua edin lütfen 🙏🏻

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
İçi alınabilir ama kökü devam edecektir malesef büyüdükçe hep alınacaktır. Nerede ikamet ediyorsunuz

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Çok geçmiş olsun :(

Zlsmvs

Paylaşımcı
İçi alınabilir ama kökü devam edecektir malesef büyüdükçe hep alınacaktır. Nerede ikamet ediyorsunuz
Erzurum da Atatürk Üniversitesi hayvan hastanesine geldik bakıldık yarın öğleden sonra ameliyat yapılacak ancak yaşama şansı %5-%10 denildi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Erzurum da Atatürk Üniversitesi hayvan hastanesine geldik bakıldık yarın öğleden sonra ameliyat yapılacak ancak yaşama şansı %5-%10 denildi
Niye öyle bir yaşama şansı verilmiş 🤔Kanat altında ne gibi riski varki anlamadım. Ben öyle çok temizledim ama ölüm görmedim çok şükür

Zlsmvs

Paylaşımcı
Parça çok büyük olduğu için kanama riski yüksek dedi inanın benim de durumum hiç iyi değil ağlayıp duruyorum ama bu şekilde olmasına da razı değilim ne yapıcam bilmiyorum 😞

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Parça çok büyük olduğu için kanama riski yüksek dedi inanın benim de durumum hiç iyi değil ağlayıp duruyorum ama bu şekilde olmasına da razı değilim ne yapıcam bilmiyorum 😞
İstanbul a giden bir yakınınız tanıdığınız olsa Şehmus hocama gönderseniz kendisi yardımcı olsa bakın kendisi bile o kadar işlem yapmış bu gibi durumlarda öyle birşey ile karşılaşmamış bence hayvan hastanesi biraz baştan salma gibi konuşmuş bilmiyorum konunun uzmanı @Şehmus BAKIR ve @Ayvalık Jumbo Muhabbet hocalarım daha iyi karar verirler ikisininde fikrini alıp öyle hareket edin derim çok geçmiş olsun umarım sağlığına kavuşur.

Zlsmvs

Paylaşımcı
Çok teşekkür ediyorum 🙏🏻 Ancak orada yakınım veya gidecek kimse yok kendim gitmem de mümkün değil yol da çok uzun inanın bende çok üzgünüm inşallah iyi olur elimden bişe gelmiyor 😞

cimennnn

Tutkulu
Çok teşekkür ediyorum 🙏🏻 Ancak orada yakınım veya gidecek kimse yok kendim gitmem de mümkün değil yol da çok uzun inanın bende çok üzgünüm inşallah iyi olur elimden bişe gelmiyor 😞
Çoğunlukla böyle üniversite hastanelerine giden kuşlardan pek iyi haber alınamıyor bence başka bir veterinere götürün en azından yakın cevrelerde ki illerde de bulabilirsiniz. Aynı şeyleri gittiğiniz veteriner de derse götürür orda cerrahi işlem yaptırırsınız. Bende götürecektim fakat yorumları görünce vazgeçtim bence başka bir yere daha götürün ama tabiki siz bilirsiniz.

Zlsmvs

Paylaşımcı
Arkadaşlar geçen yıl ur minicikken veteriner krem yazıp alakasız ilaç yazıp bizi yolladı alamayacağını alsa kaldıramayacağını söyledi uzaktan yani telefondan görüştüğüm da bi kaç veteriner alınması riskli olduğu için almayacağını söyledi bende durumu kabullanip riske atmak istemedim hiç bu şekilde yaşar dedim son 1 ay da neredeyse gün gün büyüdüğü ve artık kendini taşıyamaz hale geldiği için artık en son çare götürmek zorunda kaldım neşesi yemesi vs herşeyi yerinde konuşuyor oyunlar oynuyor tek problem uru taşıyamıyor ve çok acı çektiği belli titriyor sürekli kanadı ve artık o şekilde de görmeye dayanamıyorum 😞

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Bu şekilde yaşarsa çok acı çeker mi acaba bu oranlar düşük çünkü başka bir yer varsa
Arkadaşlar geçen yıl ur minicikken veteriner krem yazıp alakasız ilaç yazıp bizi yolladı alamayacağını alsa kaldıramayacağını söyledi uzaktan yani telefondan görüştüğüm da bi kaç veteriner alınması riskli olduğu için almayacağını söyledi bende durumu kabullanip riske atmak istemedim hiç bu şekilde yaşar dedim son 1 ay da neredeyse gün gün büyüdüğü ve artık kendini taşıyamaz hale geldiği için artık en son çare götürmek zorunda kaldım neşesi yemesi vs herşeyi yerinde konuşuyor oyunlar oynuyor tek problem uru taşıyamıyor ve çok acı çektiği belli titriyor sürekli kanadı ve artık o şekilde de görmeye dayanamıyorum 😞
yorumlarını okudum epey olumsuz yorum yapılmış üniversite hakkında , birde burayı buldum puanı en yüksek olan ve kuşlara da bakıldığı yazıyor hizmet bölümünde , bu veterinere sordunuz mu ? Ekli dosyayı görüntüle 54097

Zlsmvs

Paylaşımcı
Evet artık acı çektiği için bende dayanamadığımdan götürdüm bu zamana kadar böyle yaşar diye ertelemiştim zaten teşekkür ederim ilginize buraya sormadım ama nedense artık kliniklere hiç güvenmiyorum ama yine de bi sorayım buraya da

cimennnn

Tutkulu
Evet artık acı çektiği için bende dayanamadığımdan götürdüm bu zamana kadar böyle yaşar diye ertelemiştim zaten teşekkür ederim ilginize buraya sormadım ama nedense artık kliniklere hiç güvenmiyorum ama yine de bi sorayım buraya da
Sizi çok iyi anlıyorum malesef bende hiç bir veterinere güvenmiyorum benimde kızımın poposunda lipom var ölene kadar böyle durur denildi ama ben yine de başka yerlere de göstermek için çabalıyorum bir umut olsun diye. Size de tavsiye ederim çok zor durum o ağrı çekiyo siz izliyorsunuz bende de aynı durum var ama yinede farklı veterinerler deneyin son çare orada yaptırırsınız.

Doğacı

Eski Forumcu
Erzurum kanatlı veteriner klinikleri diye yazıp aratın Google'de. Sonra da hizmetler bölümü kısmından kanatlı/kuş yazan yerler varsa iletişime geçip hepsine sorun durumu. Kanatlı alanında uzman olup olmadıklarını sorun ve yorumlarda hangisi daha çok tavsiye edilmişse kuşlar ile alakalı,o yerlerden birine götürün.
Atatürk Üniversite hayvan hastanesi hakkında çok olumsuz yorum var.
Ve size kişisel olarak bir de şunu tavsiye etmek istiyorum. Eskişehir'de memleketimde çok iyi kanatlı uzmanı var daha önce kendi kuşumu da götürmüştüm Duru veteriner kliniği. İsterseniz bir de kendisiyle iletişime geçin,belki orda tanıdığı veteriner hekim arkadaşı vs varsa ya da başka bir şekilde size yardımcı olabilir. Bir deneyin. Farklı şehirlerdeki kanatlı alanında uzman hekimlere de danışın.

Zlsmvs

Paylaşımcı
Merhaba cadde veteriner kliniğine de fotoğrafını ilelerek sordum muayeneye götürebileceğimi ve uru alabileceğini söyledim bugün hayvan hastanesine götürdüğümü ve %5-10 yaşama şansı olduğunu söyledim evet doğru operasyon riskli yanıtını aldım.. çok teşekkür ederim ilginize duru vet kliniğine sosyal medya üzerinden yine buradan tavsiye edilerek ulaşmaya çalışmıştım ama cevap alamadım ayrıca şunu da belirmek istiyorum benim kaygım şu yönde en başta gidip resmen kandırıldığımız hatta ur olduğunu bile kabul etmeyen veterinerde bilindim ve yorumları olumlu olan bir klinikti hatta gitmeden kendisiyle görüştüğümde kanatlılara bakıyor musunuz anlıyor musunuz dediğimde evet muayeneye gelebilirsiniz demişti hatta gittiğimizde çok bilgili ve ılımlı yaklaştı ancak işi tamamen ticarete döküp hem fazlasıyla ücretini aldı hem de bizi kandırdı yalan yanlış şeylerle yorumlarında da kuşlarla fotoğrafı vs vardı anlar sandık güvendik gittik yani kısaca yorumlar da pek inandırıcı ve güven vermiyo ne yazık ki yarın götüreceğim kişiye şuan mesaj attım anestezi alacak mı diye Anestezi alacak ölüm riski bu sebepten dolayı ayrıca sahibi dışında kişilerin dokunması ile stres kaynaklı da oluşabiliyor bunu yazdı hiç bir yere götürmek de istemiyorum aslında belki götürecem yarın kuşum artık olmayacak ama ne çevre il ne de başka bir şehire götürme gibi bir imkanım da yok maalesef çünkü ur dışında acı çekmesi dışında da keyfi gayet yerinde oyunlar oynuyor konuşuyor bizimle olmak istiyor sürekli inanın boğazım düğüm düğüm dün geceden belli ağlıyorum götürsem bir dert götürmesem bir dert..

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhaba cadde veteriner kliniğine de fotoğrafını ilelerek sordum muayeneye götürebileceğimi ve uru alabileceğini söyledim bugün hayvan hastanesine götürdüğümü ve %5-10 yaşama şansı olduğunu söyledim evet doğru operasyon riskli yanıtını aldım.. çok teşekkür ederim ilginize duru vet kliniğine sosyal medya üzerinden yine buradan tavsiye edilerek ulaşmaya çalışmıştım ama cevap alamadım ayrıca şunu da belirmek istiyorum benim kaygım şu yönde en başta gidip resmen kandırıldığımız hatta ur olduğunu bile kabul etmeyen veterinerde bilindim ve yorumları olumlu olan bir klinikti hatta gitmeden kendisiyle görüştüğümde kanatlılara bakıyor musunuz anlıyor musunuz dediğimde evet muayeneye gelebilirsiniz demişti hatta gittiğimizde çok bilgili ve ılımlı yaklaştı ancak işi tamamen ticarete döküp hem fazlasıyla ücretini aldı hem de bizi kandırdı yalan yanlış şeylerle yorumlarında da kuşlarla fotoğrafı vs vardı anlar sandık güvendik gittik yani kısaca yorumlar da pek inandırıcı ve güven vermiyo ne yazık ki yarın götüreceğim kişiye şuan mesaj attım anestezi alacak mı diye Anestezi alacak ölüm riski bu sebepten dolayı ayrıca sahibi dışında kişilerin dokunması ile stres kaynaklı da oluşabiliyor bunu yazdı hiç bir yere götürmek de istemiyorum aslında belki götürecem yarın kuşum artık olmayacak ama ne çevre il ne de başka bir şehire götürme gibi bir imkanım da yok maalesef çünkü ur dışında acı çekmesi dışında da keyfi gayet yerinde oyunlar oynuyor konuşuyor bizimle olmak istiyor sürekli inanın boğazım düğüm düğüm dün geceden belli ağlıyorum götürsem bir dert götürmesem bir dert..
Benimde 2 ay içinde 2 kuşumu kaybettim ama sizin başınıza gelen durum gerçekten daha kötü bunu anlayabiliyorum :( elden çare gelmiyor fakat size önerim eğer canı fazla yanmıyorsa ameliyat ettirmeyin %5 -%10 gibi oranlar çok düşük yani mucize gibi birşey , kuşunuza çok iyi bakın bu süreç içinde ameliyatsız çözümler varsa yine beraber araştıralım kuşunuza en iyi şekilde bakın ki sonradan vicdan azabı çekmeyin benim gibi

Zlsmvs

Paylaşımcı
Benimde 2 ay içinde 2 kuşumu kaybettim ama sizin başınıza gelen durum gerçekten daha kötü bunu anlayabiliyorum :( elden çare gelmiyor fakat size önerim eğer canı fazla yanmıyorsa ameliyat ettirmeyin %5 -%10 gibi oranlar çok düşük yani mucize gibi birşey , kuşunuza çok iyi bakın bu süreç içinde ameliyatsız çözümler varsa yine beraber araştıralım kuşunuza en iyi şekilde bakın ki sonradan vicdan azabı çekmeyin benim gibi
Sizinde başınız sağolsun gerçekten çok zor bir durum keşke ömür boyu bizimle kalabilseler😞 ameliyat dışında maalesef ki bir çözümü yok sirke ruhu vs var onlarda tehlikeli ki ur çok büyük artık kendi ağırlığı kaldırmıyor urun ağırlığını bu aralar görüyorum inip kafes tabanında çömeliyor ki yıllardır asla öyle bişe yaptığını görmedim girip orda oturuyor yani taşıyamıyor çünkü çok vicdan azabı çekiyorum yarın bişe olursa kendi ellerimle götürdüm duruyordu diye 😞😞😞

Üst Alt