sedanur ağger
Aktif Üye
kuşumu hastalığından dolayı erzurumdan istanbula götürdüm, üç yerde kuşunuzda fıtık ameliyat şart dediler, zaten felaket bir karaciğer büyümesi vardı bunu biliyorum, bugün gittiğimiz veteriner pek çok analiz yaptı ilaçlı röntgen falan çekti, karaciğerinde felaket bir kitle var büyük ihtimalle kötü huylu tümör dedi ilaçlar verdi kuşum zaten büyük ihtimalle çok yaşamayacak hayat kalitesini düzeltmeye çalışıyorum ama verdiği ilaçlar şahsen ağır gelecek gibi hissediyorum zaten durumu kötü ve kaldıramaz diye ameliyat önermedi, bir de ilaçlardan sonra tam olarak şöyle bi cümle kullandı 'eğer ilaçlardan sonra kaybedersiniz ilaçlardan kaynaklı olduğunu düşünmeyin kuşunuz çok hasta' yani evet farkındayım kuşum kötü durumda ama bu bende ilaçlara karşı bi şüphe yaratmadı değil, bilginiz olduğu için reçeteyi de atacağım kuşumun durumunun kötü olduğunu biliyorum lütfen daha fazla kuşunuz kötü halde demeyin canım yanıyor ama en azından ilaçlar hakkında yorum yapmanız mümkün mü bunları kullansam ağır mı gelir tedavi için işe yarar mı inanın bilmiyorum, (kuşum uçuyor yem yiyor iştahı iyi enerjisi iyi ama karnı kitleden dolayo felaket şiş)
Ekli dosyalar
-
249.4 KB Görüntüleme: 9
-
105.3 KB Görüntüleme: 9
-
94.9 KB Görüntüleme: 10
-
122.2 KB Görüntüleme: 11