• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşumda sırt çıkıklığı ve halsizlik

orhan.slm.slm

Yeni Üye
Sultan papaganim aldığımdan beri pek otmedi 2 3 yil oldu kuyruk tuylerinde eksikler vardi hep oyle kaldi dışkısı genelde sıvıydı ama pek de halsiz degildi arada oynuyodu fln ama simdi biraz daha durum baska hem ishal hem kokulu kabarık ve asil sıkıntı olan şey sırtı çıkık (göbeği)bu iyi bir şey degil diye biliyorum diger kuslarimi da bu sekilde olup sonra mantara yakalaniyordu bunu kurtarmak istiyorum yardim ederseniz sevinirim bir de sürekli yemligimin ustunde oturuyordu icine tuvaletini yapiyor bazen temizlemeye calisiyorum ama herzaman goremiyorum

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ötmüyor demişsiniz. Kuşunuz dişi olabilir. Kanatlar düşmüş ve halsiz duruyor. Poposunu kontrol edin lütfen şiş mi? Şişse sert mi? Dişi ve yumurtası olma ihtimali var. Kuşa çekirdek vermeyin. Işık yanılsaması değilse Renk tonu sararmış. Bu iyi birşey değil. Yemliği kapalı kullanım dışkı teması olmamaları. Tahta tünek kullanın plastik mantar yapar. Kullandığınız takviyeler neler.?
Temiz peçete üzerine güncel dışkısını ekler misiniz.

orhan.slm.slm

Yeni Üye
Ötmüyor demişsiniz. Kuşunuz dişi olabilir. Kanatlar düşmüş ve halsiz duruyor. Poposunu kontrol edin lütfen şiş mi? Şişse sert mi? Dişi ve yumurtası olma ihtimali var. Kuşa çekirdek vermeyin. Işık yanılsaması değilse Renk tonu sararmış. Bu iyi birşey değil. Yemliği kapalı kullanım dışkı teması olmamaları. Tahta tünek kullanın plastik mantar yapar. Kullandığınız takviyeler neler.?
Temiz peçete üzerine güncel dışkısını ekler misiniz.

orhan.slm.slm

Yeni Üye
Kuşu erkek diye almıştım ben de şüphelenmistim otmuyor disi mi diye de
Takviye vermedim hiç bir tane almiştım tarihi gecmis farkettim gittim iade etmistim kullanmadan

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye

Linkteki takviyeleri edinip kullanın. Mamaist.com dan alabilirsiniz.