• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumda kursak mantarı mı var

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yarim suluga pirinç tanesi kadar. Grit kum gaga taşı vs çıkar kullanırken. 5 gün peşine 3 gün probiyotik 3 gün vitamin

Sait Erdem

Aktif Üye
Yarim suluga pirinç tanesi kadar. Grit kum gaga taşı vs çıkar kullanırken. 5 gün peşine 3 gün probiyotik 3 gün vitamin
5 gün bu ilacı kullandıktan sonra 3 gün vitamin ondan sonra 3 gün probiyotik vereceğim değilmi birde bu ilaç nerede satılıyor

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Veterinerde bulabilirsin. İnternette de bulma ihtimalin var. Bulamazsan doksisiklin etken maddeli bir ilaç bakabilirsin

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Veterinerde bulabilirsin. İnternette de bulma ihtimalin var. Bulamazsan doksisiklin etken maddeli bir ilaç bakabilirsin
Benim kuşumunda kursağı şiş mi acaba bir bakabilir misiniz ağız kokusu var iç parazit uyguluyorum

Sait Erdem

Aktif Üye
Merhabalar bugün eczaneden supravit ve andazol aldım onları kullanayımmı

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kursak mantarı ile andazolun ne alakasi var. Parazit ilacı o. Sana flukonazel etken maddesi lazım.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
İç parazit ilacı benim sana onerdigim ilaç solunum yolu ilaci. Benim dediğim ilacı kullandıktan sonra zaten kursak mantarı tedavisi de yapman gerekecek. İlla eczaneden alacağım diyorsan monodoks veya Terra 250 mg al. Mikostatin şurup ve flagy şurup da al tedaviye basla.

Üst Alt