• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kusumda karaciger yetmezligi

sentooo

Yeni Üye
Kusumda karaciger yetmezligi varmis. Mahvoldum. Ayrica fitikta var. Durmadan fik fikliyor ve cani yaniyor. Uyumak istiyor, fik fiklemekten uyuyamiyor. Atak geciriyor. Bir suru ilac veriyorum. Serum, antibiyotik, 3 tane daha ilac verdiler. Kalbim duracak. Kac gundur basim agriyor, yemeden icmeden kesildim, uyuyamiyorum. Lutfen dua edin. Cani yaniyor benimde canim yaniyor. Ilac veriyorum bekliyorum, elimden hic bir sey gelmiyor. Cok kotuyum.

Paşa01

Paylaşımcı
Ayyyy kuzum kızumm rabbim acil şifa versin pamuklara sarmışsın ayyy nasıl bir sevgi aşk. Allahım dilsizleri koruyup kollasın

sentooo

Yeni Üye
Amin inşallah çok teşekkür ederim güzem dilekleriniz için. Lütfen dua edin, o pamuklar üzerinde ölmesin. Çok kötü durumda. Can cekişiyor yavrum, ölmedi de, düzelmedi de.

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Amin inşallah çok teşekkür ederim güzem dilekleriniz için. Lütfen dua edin, o pamuklar üzerinde ölmesin. Çok kötü durumda. Can cekişiyor yavrum, ölmedi de, düzelmedi de.
Nerede oturuyorsunuz hekim önerelim. Gittiğiniz veteriner kanatlı hekim miydi?

sentooo

Yeni Üye
Evet. Daha bugun getirdim hekime. Taksi tuttum onun icin. Aileme bile söylemedim çünkü ölücek artik vazgeç diyorlar. Benim evimin buralarda yok, uzağa goturdum. Rontgen cekildi. Karaciger yetmezligi dendi. Ayrica fıtik. Ama en önemlisi karaciger dendi. tane ilac verdi biri serum. Biri antibiyotik digerleri de digestive, vinegar & ginger ve silybum marianum. Antibiyotik orda verildi, serun verdim birde silybum marianum arayla birkac saat. Son durumunu attım işte. En kötu hali bu suan. Çok kötü. Bende con kötuyum. Can cekismese bari. Ama cekisiyor.

Paşa01

Paylaşımcı
Oy oy kuzum benim. Rabbim can çektirmesin minicik bedenine. Tez zmnda iyilik şifa çare versin kuzuma. Sizede sabır versin

Paşa01

Paylaşımcı
Ya benim yüreğim hiç dayanmıyor böyle görünce minicik kalbi nasıl dayansın yavrumun. Allahımdan dileğim bir an önce iki iyiliğin biri. Yeterki yanmasın canı guzum benim

sentooo

Yeni Üye
Benimde kalbim kaldırmıyor artık. 7.5 nerdeyse 8 senedir bende kuzum. Ölmesini bekliyorum bildiğiniz. Su içemiyor, yem yiyemiyor. Öyle canı yanıp yatıyor pamukta. Evlat acısı çekiyor gibiyim. Odaya girip kontrol edemiyorum, ölü görecegim diye.

sentooo

Yeni Üye
Amin, çok sağolun. Inşallah. Onun canı yandıkça benim canım yanıyor. Yüreğim darmadağın.

sentooo

Yeni Üye
Maalesef dün akşam kaybettim saat 22.40 civari. Kuzum öldü.

sentooo

Yeni Üye
Çok sağolun. Dayanmaya çalışıyoruz. Başka bir kuşum daha var. Farklı kafesteler ama eş gibiydiler. Daha çok arkadaş, her şeyi beraber yaparlardı. Aynı anda yem yerlerdi aynı anda su içerlerdi. Biri ötse öbürü de öterdi. Şimdi bu kalan kuşumun onsuz ilk günü. Çok stresli çok gergin. Napabilirim fikriniz var mı? Olabildiğince yanında olmaya çalışıyor. Durmadan ötüp onu arıyor, ısırıyor her yeri. Başka kuş alcak cesaretim yok, o ölcek o kalcak hep aynı şey.

Paşa01

Paylaşımcı
Çok sağolun. Dayanmaya çalışıyoruz. Başka bir kuşum daha var. Farklı kafesteler ama eş gibiydiler. Daha çok arkadaş, her şeyi beraber yaparlardı. Aynı anda yem yerlerdi aynı anda su içerlerdi. Biri ötse öbürü de öterdi. Şimdi bu kalan kuşumun onsuz ilk günü. Çok stresli çok gergin. Napabilirim fikriniz var mı? Olabildiğince yanında olmaya çalışıyor. Durmadan ötüp onu arıyor, ısırıyor her yeri. Başka kuş alcak cesaretim yok, o ölcek o kalcak hep aynı şey.
Başın sağ olsun. Acısı dindi cennet kuşunun. Üzülme kaldıkça canı yanacaktı malesef rabbim kurtardı minicik bedenini. Benden sana tavsiye yeni bir arkadaş al mümkünse. Sen bir şekilde dışarı çıkıyorsun rutin işlerine devam edersin ama o zavallının seçme konuşma kabiliyeti yok sen ne verirsen nasıl hayat sunarsan onu yaşar. Onun yalnız kalmasına izin verme . İnş çok iyi arkadaş olacağı biri nasip olsun.

sentooo

Yeni Üye
Hayat çok garip, bir pamuklara sardım onu, şimdi ise buzdolabında. Gömebileceğim yer yok her yer kentsel dönüşüm, malum Istanbul. Anneannemin bahçesine gidip gömeceğim haftasonu, ki bir mezarı olsun. Kalan kuşuma da isterim yeni bir arkadaş almak ama ailem istemiyor. Üzülüyoruz diyorlar ölünce hep bu acıyı çekmek istemiyolar ki bende, zaten ben üniye gidicem seneye inşallah kazanırsam istediğim bölümü ama maalesef kuş kalcak onlarda. Yanina yeni bir kuş alsak bu ölse o kalacak sonra ona da mi yeni alcaz ki kısır döngü devam edecek. Bilmiyorum olabildiğince yanında olcam yavrumun. Biraz daha sakinledi şimdi, ben ağzımla sesler yapıyorum beni taklit etmeye çalışıyor.

Paşa01

Paylaşımcı
Hayat çok garip, bir pamuklara sardım onu, şimdi ise buzdolabında. Gömebileceğim yer yok her yer kentsel dönüşüm, malum Istanbul. Anneannemin bahçesine gidip gömeceğim haftasonu, ki bir mezarı olsun. Kalan kuşuma da isterim yeni bir arkadaş almak ama ailem istemiyor. Üzülüyoruz diyorlar ölünce hep bu acıyı çekmek istemiyolar ki bende, zaten ben üniye gidicem seneye inşallah kazanırsam istediğim bölümü ama maalesef kuş kalcak onlarda. Yanina yeni bir kuş alsak bu ölse o kalacak sonra ona da mi yeni alcaz ki kısır döngü devam edecek. Bilmiyorum olabildiğince yanında olcam yavrumun. Biraz daha sakinledi şimdi, ben ağzımla sesler yapıyorum beni taklit etmeye çalışıyor.
Ahhh cnm benim ya inş alılır zamanla herşey düzene girer. Minicik kalpleri var ama kocaman sevgisi çabası.

sentooo

Yeni Üye
Gerçekten öyle. Inşallah geçicek. Küçücükler. Organ kaybına rağmen çok dayanıklıydı meleğim. Sizin kuşunuz var mı?

Paşa01

Paylaşımcı
Gerçekten öyle. Inşallah geçicek. Küçücükler. Organ kaybına rağmen çok dayanıklıydı meleğim. Sizin kuşunuz var mı?
Var 3 tane sultan papağanım var. Böyle aşk böyle sevgi yok. Ve sevildiklerini öyle iyi hissediyorlarki. Tüyleri kadar ömürleri olsun

Üst Alt