• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! KUŞUMDA GEÇMEYEN İSHAL

SİNEMS_89

Yeni Üye
Merhaba,
kuşum 5-6 aylık . 2 aydır geçmeyen ishali var. çok hareketli sürekli hareket halinde ve ötüyor ama popo kısmındaki tüyleri döküldü ve dışkısı sürekli poposuna yığılıyor. suyuna devamlı vitaminde koyuyorum ama geçiremedik. 2 kerede suyuna kuşçudan bi ilaç aldık bir damla damlattık bir ay arayla ama yinede düzelmedi. yardımcı olur musunuz?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba,
kuşum 5-6 aylık . 2 aydır geçmeyen ishali var. çok hareketli sürekli hareket halinde ve ötüyor ama popo kısmındaki tüyleri döküldü ve dışkısı sürekli poposuna yığılıyor. suyuna devamlı vitaminde koyuyorum ama geçiremedik. 2 kerede suyuna kuşçudan bi ilaç aldık bir damla damlattık bir ay arayla ama yinede düzelmedi. yardımcı olur musunuz?
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 😊geçmiş olsun
Dışkılarda Sünme, sümüksü bir yapı var mı
Fotoğraf paylaşır mısınız lütfen
İç parazit olabilir, ona göre yönlendirme yapacağım

SİNEMS_89

Yeni Üye
merhaba, hoşbuldum teşekkür ederim. çok üzülüyorum ya neden geçmedi anlamadım 2 kere 1 damla verdiğimiz ilacın adıda vilmectin 25 gün arayla sadece 1 er damla suluguna koymustuk

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba, anüs kısmı iyi gözükmüyo lütfen kanatlı uzmanına götürüp röntgen çektirin, dışkı analizi yapılsın enfeksiyon oluşmuş 🙏

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
merhaba, hoşbuldum teşekkür ederim. çok üzülüyorum ya neden geçmedi anlamadım 2 kere 1 damla verdiğimiz ilacın adıda vilmectin 25 gün arayla sadece 1 er damla suluguna koymustuk
Merhaba vilmectin içilmez direk zehirdir, bakteri için vermiş sakın tekrar vermeyin
Ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 10 gün sonra tekrar uygulayın 6 ay sonra tekrarlayın
Dış parazit damlasıdır
Büyük baş hayvanlara enjeksiyon olarak yapılır kuşlarda yanetki yapar
Bağırsak florasını bozar
♦Zeolit tozu kullanmalısınız kuşlar için olandan
Mamaist.com dan temin edebilirsiniz Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur
♦Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir dengeyi sağlar
Geçebilecek bir ishal vilmectin ile tamamen dengeyi bozmuş
Çok şükür ki yaşıyor
Konumunuz İstanbul elden de alabilirsiniz
İletişim no paylaşıyorum acil görüşün yazdıklarımı temin edin
Size ilk zeolit tozu, entrobac ve btAmin forte gerekli

Sagi

Paylaşımcı
Merhaba vilmectin içilmez direk zehirdir, bakteri için vermiş sakın tekrar vermeyin
Ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 10 gün sonra tekrar uygulayın 6 ay sonra tekrarlayın
Dış parazit damlasıdır
Büyük baş hayvanlara enjeksiyon olarak yapılır kuşlarda yanetki yapar
Bağırsak florasını bozar
♦Zeolit tozu kullanmalısınız kuşlar için olandan
Mamaist.com dan temin edebilirsiniz Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur
♦Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir dengeyi sağlar
Geçebilecek bir ishal vilmectin ile tamamen dengeyi bozmuş
Çok şükür ki yaşıyor
Konumunuz İstanbul elden de alabilirsiniz
İletişim no paylaşıyorum acil görüşün yazdıklarımı temin edin
Size ilk zeolit tozu, entrobac ve btAmin forte gerekli
Benim kuşumun ishali kaç gündür bitmiyor. Dün probiyotik de verdim geçmedi. İştahsızlık yok halsizlik yok. Misafirler çok geldi belki stres yapmıştır . Ama geçmiyor kaç gündür ya. Evde zeolit tozu vardı aylar önce şehmus abi vermişti. Onu kullanayım mı kullanılabilir mi? Gerçek bu kadar sürede bozulmuş mu bilmiyorum hiç.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Benim kuşumun ishali kaç gündür bitmiyor. Dün probiyotik de verdim geçmedi. İştahsızlık yok halsizlik yok. Misafirler çok geldi belki stres yapmıştır . Ama geçmiyor kaç gündür ya. Evde zeolit tozu vardı aylar önce şehmus abi vermişti. Onu kullanayım mı kullanılabilir mi? Gerçek bu kadar sürede bozulmuş mu bilmiyorum hiç.
Merhaba bozulmamıştır fotoğraf paylaşırsanız sevinirim bakalım
Mercimek tanesi kadar yemine sebzesine serpin en az 10 gün

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Sıkıntı yok kullanabilirsiniz

Üst Alt