• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumda geçmeyen ishal

Fidan

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
İshal
Hastalık Belirti Tarihi
15 Ara 2023
Kullanılan İlaç
Tetramezatin , ge oral
Merhaba, kuşumda yaklaşık 20 gündür geçmeyen ishal var ve bulunduğum yerde kanatlılardan anlayan bir veteriner maalesef yok bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba öncelikle hoşgeldiniz☺
Kuşunuzun aynı şekilde tünekte bir videosunu streamable com dan yükleyerek buraya linkini paylaşır mısınız. Tetramezatini kim önerdi? Ne teşhis koyuldu? Ekstra verdiğiniz katkılar ve yemleri görebilir miyiz 👍

Fidan

Yeni Üye
Merhaba öncelikle hoşgeldiniz☺
Kuşunuzun aynı şekilde tünekte bir videosunu streamable com dan yükleyerek buraya linkini paylaşır mısınız. Tetramezatini kim önerdi? Ne teşhis koyuldu? Ekstra verdiğiniz katkılar ve yemleri görebilir miyiz 👍

Fidan

Yeni Üye
Teşekkür ederim, hoş buldum😌bulunduğum yerde veterinerler kanatlı hayvanlardan anlamıyorlarmış fotoğrafa bakarak ishal dediler sadece, tetramezatinin hayvanlarda ishal için kullanıldığını söylediler ilacı verdiler üç gün kullanın düzelir dediler ama bi faydasını göremedim. Yem olarakta aspur ve daldarı verdim başka da birşey vermedim. O dediğiniz video nasıl yükleniyor pek bilmiyorum ama araştırıp yükleme yapmaya çalışacağım🙏🏻

Fidan

Yeni Üye
Teşekkür ederim, hoş buldum😌bulunduğum yerde veterinerler kanatlı hayvanlardan anlamıyorlarmış fotoğrafa bakarak ishal dediler sadece, tetramezatinin hayvanlarda ishal için kullanıldığını söylediler ilacı verdiler üç gün kullanın düzelir dediler ama bi faydasını göremedim. Yem olarakta aspur ve daldarı verdim başka da birşey vermedim. O dediğiniz video nasıl yükleniyor pek bilmiyorum ama araştırıp yükleme yapmaya çalışacağım🙏🏻

rilish26

Müdavim
Nerede oturuyorsunuz bir veteriner bakalım belki ileride lazım olur. İmkanınız olursa kafes değişmenizi öneririm ızgaralı bir kafese geçmeniz kuşunuzun sağlığı açısından daha iyi olucaktır. Aynı şekilde ayna da. Probiyotik falan kullanıyor musunuz?

Fidan

Yeni Üye
Nerede oturuyorsunuz bir veteriner bakalım belki ileride lazım olur. İmkanınız olursa kafes değişmenizi öneririm ızgaralı bir kafese geçmeniz kuşunuzun sağlığı açısından daha iyi olucaktır. Aynı şekilde ayna da. Probiyotik falan kullanıyor musunuz?

Fidan

Yeni Üye
Adana/Kozan da oturuyorum gerçekten bulabilirsek çok sevinirim. Aslında kafes ızgaralı falan daha net görebilmek için kağıdı üzerine sermiştim. Aynayı çok seviyordu ama sağlığı için zararlıysa tabiki kullanmayız. Probiyotik olarak elimde diazym 256 var birde multivitamin var

rilish26

Müdavim
Adana/Kozan da oturuyorum gerçekten bulabilirsek çok sevinirim. Aslında kafes ızgaralı falan daha net görebilmek için kağıdı üzerine sermiştim. Aynayı çok seviyordu ama sağlığı için zararlıysa tabiki kullanmayız. Probiyotik olarak elimde diazym 256 var birde multivitamin var
Dost Veteriner Kliniği:

Adres:
Mahfesığmaz, 79128. Sk. Sincar Kule Apt. No:1, 01170 Çukurova/Adana

Telefon: 0532 497 38 68

Entrobac probiyotik, gerwit ve bt-amin fort temin edin. Probiyotik kullanıp duruma bakılabilir. Siz Şehmus abinin sorduğu soruları da cevaplarsanız iyi olur

Fidan

Yeni Üye
Alakanız için teşekkür ediyorum sağ olun🙏🏻olur tabi elimdekilerden daha iyiyse hemen onu sipariş edeyim ben pek anlamıyorum çünkü hangisi daha etkilidir. Tabi tabi soruldukça ben cevaplarım tekrar teşekkür ederim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Kuşu biraz yağlı gördüm kilosunu biliyor musunuz yada tartacak hassas tartı var mı? Karaciğer yağlanması olablir ve ilacı vermenizi hiç önermem onun için yapacağınız en iyi şey arkadaşın dediği yere götürüp biyokimya röntgen çektirin organlara bakılsın ve ona göre tedavi yapılsın 👍

Fidan

Yeni Üye
Kuşu biraz yağlı gördüm kilosunu biliyor musunuz yada tartacak hassas tartı var mı? Karaciğer yağlanması olablir ve ilacı vermenizi hiç önermem onun için yapacağınız en iyi şey arkadaşın dediği yere götürüp biyokimya röntgen çektirin organlara bakılsın ve ona göre tedavi yapılsın 👍

Fidan

Yeni Üye
Kilosunu bilmiyorum ama hassas bi tartı edinebilirsem bakarım kilosuna🙄arkadaşın söylediği yer biraz uzak bulunduğum yere ama götürmeye çalışacağım alakanız için teşekkür ediyorum sağ olun🙏🏻

Üst Alt