• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Kuşumda Gaga Beyazlığı ve Popoda Dışkı

berranazbas

Paylaşımcı
Gunaydinlar iyi sabahlar dilerim herkese. Bugün paşaya kekik çayı yapmak istiyorum dün probiyotik vermiştim sade su yerine kekik çayı içse sıkıntı olur mu yoksa bir gün sade su mu içsin

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Gunaydinlar iyi sabahlar dilerim herkese. Bugün paşaya kekik çayı yapmak istiyorum dün probiyotik vermiştim sade su yerine kekik çayı içse sıkıntı olur mu yoksa bir gün sade su mu içsin
Hayırlı sabahlar dilerim ablacım, yapabilirsin, kekik çayını, fakat en erken tekrarı 15 gün👍

berranazbas

Paylaşımcı
Dışkıları da bu şekilde şuanlık. Yemesi içmesi yerinde ama sitenin ısıtmasında bir problem varmış o yüzden peteklerimiz yanmıyor odam çok soğuk bu yüzden normalde ben sonuna kadar yakıyorum sıcacık oluyor. Dün de üstünü örtüp sıcak su torbası koydum bilmiyorum ne kadar etkisi oldu umarım üşütmez bebeklerim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Dışkıları da bu şekilde şuanlık. Yemesi içmesi yerinde ama sitenin ısıtmasında bir problem varmış o yüzden peteklerimiz yanmıyor odam çok soğuk bu yüzden normalde ben sonuna kadar yakıyorum sıcacık oluyor. Dün de üstünü örtüp sıcak su torbası koydum bilmiyorum ne kadar etkisi oldu umarım üşütmez bebeklerim
Faydası olur ablacım sıcak olsun😊mümkünse ızgara ın altına peyaz peçete ser, daha rahat temizlersin, hemde biz daha net yorum yaparız😊🤲👍dışkılar çok güzel🤲👍şifa olsun😊🤲

berranazbas

Paylaşımcı
Faydası olur ablacım sıcak olsun😊mümkünse ızgara ın altına peyaz peçete ser, daha rahat temizlersin, hemde biz daha net yorum yaparız😊🤲👍dışkılar çok güzel🤲👍şifa olsun😊🤲
Tamam abla bugün sereyim yarın tekrardan atarim. Oh dışkılar ne iyiyse ne mutlu bana cok çok daha iyi olur umarim

berranazbas

Paylaşımcı
Demet abla paşa artık mamalari ilk gün ki gibi yemiyor maalesef yiyip yiyip yarısını atıyor. Taşı direkt versem zarari olur mu kırıp yemeyi çok seviyor o taşları ama bilemedim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Demet abla paşa artık mamalari ilk gün ki gibi yemiyor maalesef yiyip yiyip yarısını atıyor. Taşı direkt versem zarari olur mu kırıp yemeyi çok seviyor o taşları ama bilemedim
Olur verebilirsin ablacım, toplam büyüklüğü mercimek kadar olsun

berranazbas

Paylaşımcı
Dışkıları bu şekilde oldu. Buraya attıktan sonra aslında böyle değildi niye böyle oldu anlamadım ıslaklık bırakmıyordu

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Dışkıları bu şekilde oldu. Buraya attıktan sonra aslında böyle değildi niye böyle oldu anlamadım ıslaklık bırakmıyordu
Çünkü peçete sermiyordun, görünmüyordu. Etrafındaki ıslaklık dediğin idrarı, ve de çok iyi maşallah renksiz😊🤲🥹💓Zeolit e devam dışkılar çok dengeli duruyor çok şükür 💓🤲😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Az kaldı düzelecek Allah ın izniyle, entrobac kullanıyor musun? 3 gün üst üste yarım suluğa mercimek tanesi kadar kat, 8 saat sonra dök ve suyu tazele lütfen 🤲😊

berranazbas

Paylaşımcı
Çünkü peçete sermiyordun, görünmüyordu. Etrafındaki ıslaklık dediğin idrarı, ve de çok iyi maşallah renksiz😊🤲🥹💓Zeolit e devam dışkılar çok dengeli duruyor çok şükür 💓🤲😊
Oh abla içimi rahatlattın. Bende ishal oldu sandim korktum.zar zor da olsa yediriyorum bir şekilde zeoliti bakalım gittiği yere kadar

Üst Alt