• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Kuşumda Gaga Beyazlığı ve Popoda Dışkı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Üstüne toz serptiğim yumurtalardan ve marullardan yedi baya normalde hiç yemez bu kadar bunu her gün tekrarlayayim mi
Evet günde 1 kere zeolitli verceksin, marul çok verme ishal yapar, yumurta ve biber ideal

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
zeolit doğal olduğu icin ve işe yaradığı için şuanda böyle bir tedavi yapmak çok gereksiz

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
bir üretici şöyle dedi zaten kursağa sokarsanız baş parmağınızla aparatı hissedersiniz dedi

berranazbas

Paylaşımcı
Evet günde 1 kere zeolitli verceksin, marul çok verme ishal yapar, yumurta ve biber ideal
Yedi abla hepsini maşallah bende yedikçe serptim biraz daha günde 1 kere vereyim her gün devam edeyim mi bu şekilde. Bu süreçte banyo yaptırayım mi fisfis ile hiç banyo yapmadı bu zamana kadar sevmiyor hiç

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Yedi abla hepsini maşallah bende yedikçe serptim biraz daha günde 1 kere vereyim her gün devam edeyim mi bu şekilde. Bu süreçte banyo yaptırayım mi fisfis ile hiç banyo yapmadı bu zamana kadar sevmiyor hiç
tedavi boyunca banyo yaptırma zeolitle yaptığın mamanın her zaman hepsini yemesi gerekir

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Banyo konusu size bağlı canım, zeoliti dışkı düzelene kadar vercez, hergün günde 1 kere mercimek tanesi kadar serp, belki 10 belki 15 gün👍

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Banyo konusu size bağlı canım, zeoliti dışkı düzelene kadar vercez, hergün günde 1 kere mercimek tanesi kadar serp, belki 10 belki 15 gün👍
bence yaptırmasın abla şuanda çünkü havalar soğuk ve kuş hastayken üşütürse çok daha kötü olabilir

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
bence yaptırmasın abla şuanda çünkü havalar soğuk ve kuş hastayken üşütürse çok daha kötü olabilir
Bende gerek görmedim ama belki paşa ister, bilemiyorum
Bu arada probiyotik suyuna kat ver, Gervit-w direnç kazansın💓

Üst Alt