• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Kuşuma parazit bulaşmış olabilir mi ?

Nisaaydın

Yeni Üye
Merhaba bu sayfada yeniyim
Kuşum 6 aylık dişi bu gün alt komşumuz kuşunu evimize getirdi kuşu yeni almış 1 ya da 2 aylık erkek kuşumla anlaştılar akşam kuşum kusmaya başladı normalde hiç yapmıyordu şimdide biraz halsiz gözüküyor korkuyorum suyuna elma sirkesi damlattım normalde vitamin falanda ekliyordum ne yapmam gerek anlamıyorum yardım eder misiniz🙏🏻🙏🏻

Son düzenleme:

Tevfik

Yeni Üye
Merhaba @Nisaaydın öncelikle hoş geldiniz. Sizlere daha iyi yardımcı olabilmemiz adına rica etsem fotoğrafını ekleyebilir misiniz?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sirke vermeyin. Değişin suyunu. Hangi takviyeler var elinizde?

Kuşun tünekte Streamable üzerinden videosunu yükleyip linkini burada paylaşın. Temiz peçete üzerine güncel dışkısını ekler misiniz.

Yeni kuştan hastalık bulaşma riski var ancak bukadar çabuk etki etmez. Yeni kuşla alakalı bir durum değildir. Yani gün içinde bir araya gelip birkaç saat içinde hasta olamaz. Geçmişte biriken bir durumu vardır. Kuşlarda hastalık sessiz ve sinsi ilerler. Bir anda kendini gösterir. Yeme durumu nasıl.

Nisaaydın

Yeni Üye
Sirke vermeyin. Değişin suyunu. Hangi takviyeler var elinizde?

Kuşun tünekte Streamable üzerinden videosunu yükleyip linkini burada paylaşın. Temiz peçete üzerine güncel dışkısını ekler misiniz.

Yeni kuştan hastalık bulaşma riski var ancak bukadar çabuk etki etmez. Yeni kuşla alakalı bir durum değildir. Yani gün içinde bir araya gelip birkaç saat içinde hasta olamaz. Geçmişte biriken bir durumu vardır. Kuşlarda hastalık sessiz ve sinsi ilerler. Bir anda kendini gösterir. Yeme durumu nasıl.
Elimde apexioldan başka takviye yok ama eğer bir takviye önerirseniz gidip yarın alabilirim şu an ki hali böyle iyi mi kötü mü anlıyamadım dışkısı normal her zamanli gibi ama yinede koyayım ben Watch unnamed | Streamable umarım doğru yapmışımdır ilk defa yapıyorum yanlışsa kusura bakmayın IMG_1712.jpegyeme durumuda iyi yemeyini yiyip geri tüneğine çıktı suyuda değiştiriyorum teşekkür ederim

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Dışkısı sıkıntılı durmuyor. Takip edin durumunu.

Linkteki takviyeleri kullanmanızı tavsiye ederim. Yalnız profesyonel ürünler olduğu için petshopta vs bulamazsınız. İnternet üzerinden bölünmüş olarak alabilirsiniz . Sahtesini standa çoktur.

Mamaist.com dan alabilirsiniz.

Üst Alt