• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşuma Mantar Kremi Aldım Neresine Sürmeliyim

Çiço

Aktif Üye
Tricovord Mantar Kremi Aldım Sadece Ayaklarına Sürdüm Neresine Sürmeliyim

Çiço

Aktif Üye
Veterinere Götürdüm Ayaklarında Mantar Var Dedi Ve Ağız Kokusu Vardı Şimdilik Gagasına Ve Ayaklarına Sürdüm

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Veteriner hekime ne için götürmüştünüz?

Çiço

Aktif Üye
Ve Veteriner Mantar Başlangıcı Dedi Ve Tricovord Mantar Kremi Söyledi Bizde Aldık

Çiço

Aktif Üye
İsterseniz Daha Yakın Bir Resimde Yollayabilirim Yeterki Yardımcı Olun :)

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Ayaklarının resmini atabilir misiniz? Ağız kokusu yüzünden krem verilmesi biraz tuhaf.

Çiço

Aktif Üye
Ağız Kokusunu Biz Söylemeden Önce Ayaklarını Gördğ Ve Mantar Başlangıcı Dedi Kremi Sürdükten Sonra Böyle Oldu 2.kez Sürüşümüz
Bence de çok iddali bir davranış olmuş.Degisik bir teşhis gibi.Net fotoğraf atarsanız iyi olabilir

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Mantarın yayılmasını engellemek için krem vermiş peki kursak mantarı için bişey verdi mi?

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Hafif bir Antibiyotik vitaform güzel ilaçtır, tedarik edin en kısa zamanda.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Vitaform içeriğinde antibiyotik ve aynı zamanda probiyotik olduğunu kanatlı uzmanimiz bize söylemişti bu yüzden eğer verdiyse düzenli şekilde hergun tazeleyerek bir mercimek tanesi kadar verin..5 gün kullanın duruma göre haberleselim

Çiço

Aktif Üye
Tamamdır Yazarım Veteriner 3 Kere 2Günde Bir Vermemizi ve ondan sonra Haftada 1 gün belirleyip her hafta o gün vermemizi söyledi

Ömer Erdelikanlı

Yeni Üye
Vitaform içeriğinde antibiyotik ve aynı zamanda probiyotik olduğunu kanatlı uzmanimiz bize söylemişti bu yüzden eğer verdiyse düzenli şekilde hergun tazeleyerek bir mercimek tanesi kadar verin..5 gün kullanın duruma göre haberleselim
Merhabalar, 1.5 yaşında erkek bir muhabbet kuşum var. Elime aldığımda göğüs kemiğinin belirgin şekilde hissediyorum ama kemiğin yanları ice doğru çökmemiş yani etli. Bir buçuk haftaya yakındır ishal olduğunu düşündüğüm yeşil sulu dışkı yapıyor. Yemesinde içmesinde bir sorun yok. İshalden kaynaklı suyu biraz fazla tüketiyor ama. (Yani benim düşüncem öyle) kafesinde tünekleri de 10 günde bir temizliyorum. İshal süresince iki günde bir kafes altını ayrı olarak temizliyorum. Sularını her gün değiştiriyor, yemlerini de iki üç günde bir degistiriyorum. günün 3/2 diyebileceğimiz bir kısmını uyumadan normal geçiriyor. Gün içinde mayışmaları hariç kendini kabartıp halsiz durduğuna da hiç rastlamadım. Fakat göğüs kemiğini elle hissetmemden dolayı içime bir kurt düştü. Ne olur Allah rızası için yardım edin. Kuruma gibi bir hastalık yoktur umarım. Çünkü belirtilerinin çoğunu göstermiyor. Cevap verirseniz sevinirim. (Manisa Turgutlu da yaşıyorum ve burada kanatlılardan anlayan bir veteriner yok. Lütfen ne yapmam gerektiğini söyleyin.)

Üst Alt