Herkese merhaba ben kuşlarıma bağışıklığı güçlü Gervit, Entrobac ve BT-Amin ilaclarını veriyorum her birini haftada bir. Arkadaşın gerek yok ilaç gereksiz dedi. İlaçları vereyim mi?
Herkese merhaba ben kuşlarıma bağışıklığı güçlü Gervit, Entrobac ve BT-Amin ilaclarını veriyorum her birini haftada bir. Arkadaşın gerek yok ilaç gereksiz dedi. İlaçları vereyim mi?
Günler arasında boşluk bırakmalısınız. Örnek pazartesi gervit cuma probiyotik şeklinde olmalı. Tüyde değilse bt amin forte kullanmanıza gerek yok. Tüyde iken takviye yaparsınız yada efenin söylediği gibi 2 haftada bir takviye şeklinde uygularsınız.
Günler arasında boşluk bırakmalısınız. Örnek pazartesi gervit cuma probiyotik şeklinde olmalı. Tüyde değilse bt amin forte kullanmanıza gerek yok. Tüyde iken takviye yaparsınız yada efenin söylediği gibi 2 haftada bir takviye şeklinde uygularsınız.
Kuşu yormuş olursunuz arkaya arkaya vererek bundan sonra bu şekilde devam edersiniz. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız paylaşırsınız. Konu hakkında destek oluruz hocalarımızla beraber.
Kuşu yormuş olursunuz arkaya arkaya vererek bundan sonra bu şekilde devam edersiniz. Herhangi bir sorunla karşılarsanız paylaşırsınız. Konu hakkında destek oluruz hocalarımızla beraber.
Sadece tüy döneminde değil, kuşların her dönem aminoasitlere ihtiyacı vardır. Sadece tüy döneminde daha çok ihtiyaç vardır. Bt amini her zaman, haftada 1 kullanmanızı öneriririm. Bence sedechol de karaciğeri destekleyen önemli bir ürün. Bt aminşn varlığında 1 hafta sedechol, diğer hafta bt amin kullanalım
Sadece tüy döneminde değil, kuşların her dönem aminoasitlere ihtiyacı vardır. Sadece tüy döneminde daha çok ihtiyaç vardır. Bt amini her zaman, haftada 1 kullanmanızı öneriririm. Bence sedechol de karaciğeri destekleyen önemli bir ürün. Bt aminşn varlığında 1 hafta sedechol, diğer hafta bt amin kullanalım
Haftada 1 gervit 1 entrobac. Tuy doneminde haftada 1 verdiğiniz gervit yerine bt amin sonraki hafta gervit. Yani 1 hafta gervit 1 hafta bt amin seklinde. Entrobac her hafta devam
Benim kendi hazırladığım ve çok güzel sonuçlar aldığım, en ufak bir sorun yaşamadığım programım ise şöyle;
- Gerwit 2 haftada 1 ( kuvvetli bir vitamin olduğundan ve programımda başka vitaminler de kullandığım için)
- Bt amin ve sedechol; 1 hafta dönüşümlü. Yani 1 hafta bt amin ise diğer hafta sedechol (ikisi de aminoasit içerdiği için aynı haftada olmamalı, ama haftada 1 mutlaka aminoasit almalılar. Çünkü aminoasitler sadece tüye değil, sinir sistemi, kas iskelet sistemi gibi bir çok farklı sistem için gereklidir)