• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşuma eş almalı mıyım?

Zeyo_

Yeni Üye
Merhabalar, yetişkin bir erkek muhabbet kuşum var. İnsanlar ona sıkılmasın diye eş almamı tavsiye ediyorlar. Eş alırsam bana olan ilgisi gider mi veya hemen yavru mu yaparlar. Yavru yapmalarını istemiyorum, o kadar çok kuşa bakabileceğimi düşünmüyorum. Verebileceğim birisi de yok. Ona ele alışkın bir eş almam daha iyi olur mu? Sizce ne yapmalıyım?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Eğer yavru almak istemiyorsanız yuvalık takmazsiniz. Ama evde çok yalnız kalıyorsa vakit ayiramiyorsaniz eş alabilirsiniz. Eş alirsaniz evet size olan ilgisi azalabilir. Bazı arkadaşlar karakter meselesi azalmayabilir diyorlar ama bence eski düşkünlüğü bir nebze de olsa azalır diye düşünüyorum. 😊 Tercih tamamen size bağlı 😊

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Siz ilgileniyor ve bakıyorsanız almayın ama pek müsait olamıyorsanız almanız iyi olur. Ve ilgisi tamamen gideceğini sanmıyorum ama azalır

Limonbey33

Tutkulu
Naçizane kendi deneyimimi paylaşayım,benim de oğlum çok düşkündü bana yanına eş aldım bir süre sürekli onla ilgilendi ama kesinlikle çok daha mutlu oldu ve daha sonra döndü dolaştı yine annecim annecim diye geziyor🧿🤭💕

Zeyo_

Yeni Üye
Eğer yavru almak istemiyorsanız yuvalık takmazsiniz. Ama evde çok yalnız kalıyorsa vakit ayiramiyorsaniz eş alabilirsiniz. Eş alirsaniz evet size olan ilgisi azalabilir. Bazı arkadaşlar karakter meselesi azalmayabilir diyorlar ama bence eski düşkünlüğü bir nebze de olsa azalır diye düşünüyorum. 😊 Tercih tamamen size bağlı 😊
Siz ilgileniyor ve bakıyorsanız almayın ama pek müsait olamıyorsanız almanız iyi olur. Ve ilgisi tamamen gideceğini sanmıyorum ama azalır
Okuldan dolayı beş gibi evde oluyorum, anca o zaman aralığında ilgilenebiliyorum. "kuşa yazık, vebalde kalıyorsun" diye üzerime geliyorlar. Açıkçası arada kalmış durumdayım 🙃

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Okuldan dolayı beş gibi evde oluyorum, anca o zaman aralığında ilgilenebiliyorum. "kuşa yazık, vebalde kalıyorsun" diye üzerime geliyorlar. Açıkçası arada kalmış durumdayım 🙃
Anlıyorum ama oyuncakları vs varsa oynayabileceği bence sorun olmaz. Sizde okuldan sonra ve hafta sonu ilgileniyorsanız, tüm ihtiyaçlarını karşılıyorsaniz bence sorun yok. Tabi karar sizin 😊

Limonbey33

Tutkulu
Arada kalmayın yani baskı ile hareket etmeyin derim ama yine de fikrimi söylemek gerekirse her canlı kendi türünden bir arkadaşa sahip olmayı hak ediyor diye düşünüyorum