• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kusuma dokunmaya çalıştığımda bağırıyor

Ömer200888

Aktif Üye
Ben kafesin içine elimi sokunca bağırıyor 45 günlük albino muhappet kuşum bende arastirinca benden korktuğunu öğrendim ve yapmamaya karar verdim 1 hafta oldu alali kafesini çok seviyor herhalde elle yemek verince yemiyor kendisi yemligine gidip yiyor korkmamalı için ne yapmalıyım

Taha Y.

Müdavim
yeni ortam onun güveni kazanın elinizle yem yedirin onla oyun oynayın ve size alışana kadar kafesinden oyuncakları çıkarın

Cafer Kuş

Aktif Üye
Şuan kuşunuz panik içerisinde bana zarar verecek psikolojisinde elinizi kafese sokun sadece gösterin 1 2 gün tanıdıktan sonra ayaklarına dokunmaya çalışın biraz kaçacaktır ama sonra bir ayağını elinize atacaktır elinize attığında sadece bekleyin güveni size artsın sonra göğsünü sevmeye çalışın kaçabilir yorulunca size güvenmek isteyecektir daha önce ayağını size atmıştı.Güvendikten sonra güvenini kırmayın çünkü zamanında ben ilk kuşumda acele etmiştim benden hep korkuyordu. 2. kuşum dişiydi ama o hiç sevdirmiyor o ihtimalde olabilir çünkü onlar bir canlı kendi huyları var denemeye devam edin her gün güven zamanla olur ama tek bir hamlede yıkılabilir adım adım ilerleyin

Ömer200888

Aktif Üye
Şuan kuşunuz panik içerisinde bana zarar verecek psikolojisinde elinizi kafese sokun sadece gösterin 1 2 gün tanıdıktan sonra ayaklarına dokunmaya çalışın biraz kaçacaktır ama sonra bir ayağını elinize atacaktır elinize attığında sadece bekleyin güveni size artsın sonra göğsünü sevmeye çalışın kaçabilir yorulunca size güvenmek isteyecektir daha önce ayağını size atmıştı.Güvendikten sonra güvenini kırmayın çünkü zamanında ben ilk kuşumda acele etmiştim benden hep korkuyordu. 2. kuşum dişiydi ama o hiç sevdirmiyor o ihtimalde olabilir çünkü onlar bir canlı kendi huyları var denemeye devam edin her gün güven zamanla olur ama tek bir hamlede yıkılabilir adım adım ilerleyin
Bir ayağını elime atiyor 🙂

Üst Alt