İlk aldığım gün yaklaşık 1 saat falan evcilleştirmeye çalıştım. Kafesten birkaç kere çıkardıktan sonra yine çıkardım ve elimden kaçtı. Odada duvarlara falan kafasını vurdu ama sağlığı yerinde gibi. Bir şey olur mu?
İlk aldığım gün yaklaşık 1 saat falan evcilleştirmeye çalıştım. Kafesten birkaç kere çıkardıktan sonra yine çıkardım ve elimden kaçtı. Odada duvarlara falan kafasını vurdu ama sağlığı yerinde gibi. Bir şey olur mu?
İlk geldiğinde ortama alışsın biraz evi öğrensin benim kuşum da evde uçmayı bilmiyordu biraz zaman tanıyın ve hayırlı olsun inşallah sağlıklı uzun ömürler geçirirsiniz beraber.
Sevgili Kafeskuslari dostları Kuş sahiplenmek istediğinizde, Öncelikle onlarında bizim gibi CANLI olduğunu unutmamalısınız 🌟Sağlık 🌟Beslenme 🌟Bakım 🌟Sevgi ve ilgi ve diğer tüm ihtiyaçlarını karşılamalısınız ♦Kuşlarınız için ayıracağınız bir bütçe olmalıdır 🌟Geniş kafesi (ızgaralı) tahta...