• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Kusuma bir eş alıp yavrularını alsam mı , yoksa benden ayrılmasın diye almayayım mi

Muhabbet kuşum bana çok bağımlı ama onun yavrularını görmek isterim ama eş alınca beni unutur mu

• Kullanılan toplam oy
    21

MaviMkusum

Aktif Üye
Merhaba, kuşumun yavrularını görmek isterim ama öbür tarafta da kusuma eş alırsam benden uzaklasabilir. Ne yapmalıyım anket sonuçlarını bekliyorum

Can erdem

Paylaşımcı
benim dişi kuşum hep yanımdaydı oyunlar oynardı benle ama yanına erkek alınca daha pek pas vermiyo bana hem yanıma aldığımda da erkek kuş kızıyo ama sizin kendi kuşunuzla olan ilişkinizi bilemem

MaviMkusum

Aktif Üye
benim dişi kuşum hep yanımdaydı oyunlar oynardı benle ama yanına erkek alınca daha pek pas vermiyo bana hem yanıma aldığımda da erkek kuş kızıyo ama sizin kendi kuşunuzla olan ilişkinizi bilemem
Benim kuşum beni hiç bırakmıyor işten eve geliyorum annecim diyor beni her halimle tanıyor o yüzden unutmak istemiyorum ama onun yavrularını görmek de çok güzel olurdu

ROMM48

Aktif Üye
Merhaba, kuşumun yavrularını görmek isterim ama öbür tarafta da kusuma eş alırsam benden uzaklasabilir. Ne yapmalıyım anket sonuçlarını bekliyorum
sanırım evelsi gün ben de aynı şekilde ikilemde kalmıştım ve yanına bir eş almanın onun mutluluğu açısından daha iyi olacağını söyledi arkadaşlar,bence unutmasına değer :)

MaviMkusum

Aktif Üye
Evet onun mutluluğu benim için çok çok önemli fakat ondan ayrı kalamiyorum ve kalmak beni de çok kötü etkiler bu nedenle size de danışmak istedim

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Evet onun mutluluğu benim için çok çok önemli fakat ondan ayrı kalamiyorum ve kalmak beni de çok kötü etkiler bu nedenle size de danışmak istedim
Bu bence kişiye göre değişir benimde oğlum var ama yanına dişi kuş almam. Çünkü bana aşırı bağlı aynı şekilde bende ona çok çok bağlıyım 🙂 sanırım bu konuda biraz bencillik yapıyorum ama onu başka bir kusla düşünemem kıskanırım 🙂🙂

MaviMkusum

Aktif Üye
Evet bende aynı sekildeyim yani o beniim için kuştan farklı evlat gibi

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Benim bir çiftim var birde yavruları oldu hepsi bana bağımlı peşimden ayrılmazlar galiba kuşun karakterine göre değişiyor. Kuşuma eş aldığımda da ilgisi bana azalmadı yanına aldığım eşiyle de iyi anlaşıyoruz

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Evet bende aynı sekildeyim yani o beniim için kuştan farklı evlat gibi
Evet evet kuş değil evlat. İşten eve gelince onunla dertlesiyorum konuşuyorum derdimi anlatiyorum akşama kadar anlatsam sıkılmaz dinler ☺ yine de son karar sizin tabi 🙂

MaviMkusum

Aktif Üye
Evet insan bağlanınca onu hiç bırakamıyor. Yavrumun bana her annecim diyisinde bile iyiki varsın diyorum ona ❤

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
O yavruları da kendinize alıştırırsınız, hiç olmazsa çoğunu sahiplendirip bir veya iki tane kendinize alırsınız ama kuşun yumurtadan çıkışı, tüylenmesi, yem kırmaya başlaması, ilk uçuşu gibi güzel anlarına ilk siz şahit olacaksınız bence bebek sahibi olmak gibi bir şey belki ben bir anne olarak, annelik içgüdüsüyle böyle düşünüyorum bilmiyorum ama bana çok mucizevi ve her kuş besleyenin tecrübe etmesi gereken bir şey gibi geliyor bu duygu ❣ tabii ki karar size kalmış, fakat benim oyum torun sahibi olmanızdan yana 🥰

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kararınızı da bilmek isteriz 😇

MaviMkusum

Aktif Üye
Tabiki , birazcık düşüneyim size de bildiririm teşekkür ederim Feyza hanım

beyyza02

Müdavim
yavruları görmek aslında çok güzel oluyor. ben yanlarında biraz az insan görecekleri için 2 kuşumun yavrulamasını istedim. şimdi 3ü bir olup babalarını-benim ilk göz ağrım olur kendisi - dışlıyorlar🤦‍♀️ yavrular sürekli anneyle oluyor babaya saldırıyorlar. ben de üzülüyor diye ona daha çok ilgi gösteriyorum, o zaman da eşi benden kıskanıyor, saldırıyor. pembe dizi gibi ilişkilerimiz😅 tek, erkek kuşum olmasını yeğlerdim açıkçası,daha mutluydu. teyzemin kuşu da 3 4 eş seçeneği gelmesine rağmen hiçbirine yüz vermemiş, eniştemden ayrılmamıştı :) kuşa bağlı biraz bence.

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Bence kuşunun yavrusu olmasını istiyorsan eş alabilirsin eğer yetişkin ise. En azından belki yavruları olur yavrularını da kendine alıştırma fırsatı yakalarsın. Yani tek bir kuş değil bir kaç kuş bile sana alisabilir bağlanabilir. Bunu da gözönünde bulundurarak tercihini yap. Ama mama yem vs. Şeyleri alabilecek durumdaysan bu işe giriş yoksa hiç bulaşma derim. Çünkü yavrular fazla oldukça masrafi da birnevi fazla oluyor. Mamasıydi yemiydi vitaminleriydi vs.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Anketi görünce bravo dedim 😂 oyumu kullandım hayırlı olsun inşallah 😊

Üst Alt